BlackBerry uitgeroepen tot beste nieuwe Endpoint Protection Solution door SE Labs

BlackBerry erkend voor focus op preventie

| BlackBerry | 1 min | 24 november 2021 13:35
Copyright: SE Labs
De endpoint-software van BlackBerry Limited is door SE Labs, die onder meer endpoint-software en netwerkapparatuur testen, beoordeeld als beste aanbod van 2021. Omdat verspreid en hybride werken nieuwe aanvalsrisico's met zich meebrengen, is het nog belangrijker dat beveiligingssoftware wordt getest tegen deze ontwikkelende bedreigingen. Daarom zet SE Labs jaarlijks innovatieve onderzoekers in om de meest nauwkeurige en realistische testscenario's na te bootsen.

"De beoordeling als beste nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing weerspiegelt de toewijding van onze ontwikkelings- en engineeringteams", zegt Billy Ho, Executive Vice President, BlackBerry Spark Group Products. “Onze zevende generatie Cylance AI/ML-modellen hebben meer dan 1,4 biljoen bestanden geanalyseerd. Deze schaal werd ook weerspiegeld in de tests van SE Labs in juli 2021. Daar bereikten we 100% werkzaamheid tegen recente malware. We zijn enthousiast over de aanhoudende erkenning door de industrie en de markt van onze beveiligingsoplossingen.”

Simon Edwards, CEO van SE Labs: “Dit is het eerste jaar dat we BlackBerry publiekelijk hebben getest. Het is bijzonder wanneer een nieuwe, belangrijke leverancier onze tests binnenkomt en vanaf het eerste begin al zo goed presteert. BlackBerry heeft uitstekende prestaties laten zien in onze 'real-world' testen, en het product wordt hoog beoordeeld door zowel onze deskundige jury als gebruikers van het product. We willen BlackBerry daarom feliciteren met het behalen van deze benoeming.”

Download hier het volledige SE Labs 2021 Report.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.