Logitech G en Herman Miller bundelen krachten om hoogwaardig meubilair te creëren

Logitech G's expertise op het gebied van gamen en games, gecombineerd met Herman Miller's honderd jaar ervaring in het perfectioneren van alles wat met zitten te maken heeft, zal voor ongeëvenaarde zitoplossingen voor gamers zorgen

| Logitech | 2 min | 28 februari 2020 12:11
Copyright: Logitech G en Herman Miller
Logitech G, een merk van Logitech (NASDAQ: LOGI), en Herman Miller (NASDAQ: MLHR), hebben vandaag een exclusieve samenwerking aangekondigd om het volgende generatie hoogwaardige gamingmeubilair te onderzoeken, ontwerpen en produceren. Beide bedrijven brengen jarenlange expertise op hun respectieve gebieden samen om zo de behoeften van esports-atleten, gamers en streamers te vervullen.

"Bij Herman Miller hebben we een rijke geschiedenis als het gaat om het ontwerpen van comfort voor mensen, waar ze ook wonen en werken," zegt Tim Straker, Chief Marketing Officer bij Herman Miller. “We zijn verheugd om onze ergonomische, door onderzoek aangestuurde aanpak te combineren met de uitstekende technologie en innovatie van Logitech G. Samen ontwikkelen we hoogwaardig gamingmeubilair dat gamers en esports-atleten maximale ondersteuning en comfort zal bieden."

Net als traditionele sporten hebben esports-atleten en professionele streamers de juiste uitrusting nodig om langdurig op hun best te presteren. Naast gezondheidsproblemen op de lange termijn, kunnen esports-atleten ook focus verliezen als gevolg van slecht comfort. Het gamingmeubilair dat vandaag de dag verkrijgbaar is, voldoet niet aan het comfort en prestaties die gamers vereisen. Veel van de producten die nu beschikbaar zijn, zijn vooral gericht op esthetiek in plaats van een door onderzoek aangestuurd ergonomisch ontwerp, waardoor deze producten zelfs meer kwaad dan goed doen.

"Logitech G streeft ernaar de beste uitrusting voor gamers te creëren. We maken dat mogelijk door een unieke samenwerking aan te gaan met onze teams, partners en klanten om behoeften en mogelijkheden zo goed mogelijk te vertalen naar producten waar gamers dol op zijn," zegt Peter Kingsley, Chief Marketing Officer bij Logitech G. "Herman Miller was voor ons de voor de hand liggende keuze, aangezien zij meer dan honderd jaar ervaring hebben. Samen maken we het mogelijk om producten te leveren met geavanceerde ergonomie, comfort en prestaties die gamers verdienen."

Logitech G en Herman Miller analyseren de feedback van esports-teams waarmee zij relaties hebben, waaronder Complexity Gaming, TSM, NaVi en anderen, om deze te vertalen naar producten die aan de behoeften en zorgen van dergelijke esports-teams voldoen. Het eerste product van deze samenwerking is een gamingstoel, die vanaf het voorjaar van 2020 in de VS verkrijgbaar is. Het is nog niet bekend of en wanneer deze gamingstoel in de Benelux wordt gelanceerd.

Voor meer informatie over de exclusieve samenwerking tussen Logitech G en Herman Miller, ga naar hermanmiller.com/gaming.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Logitech

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.