Kom veilig de feestdagen door met de Holiday Cybersecurity Resource Kit van KnowBe4

Gratis videocursus en trainingsmodule helpt werknemers beter te beschermen tegen social engineering-aanvallen

| KnowBe4 | 1 min | 25 november 2021 9:57
Copyright: KnowBe4
KnowBe4, de grootste aanbieder van security awareness-trainingen ter wereld, biedt vanaf vandaag gratis een zogenaamde Holiday Cybersecurity Resource Kit aan voor alle organisaties die zich zorgen maken om hun digitale veiligheid, in het bijzonder tijdens de feestdagen. Deze kit bevat onder andere een gratis videocursus en trainingsmodules die werknemers leren hoe zij zich online beter kunnen beschermen tegen slimme aanvallen van cybercriminelen. De verwachting is dat deze tijdens de feestdagen weer flink hun slag zullen slaan.
"Elke e-mail of elk bericht dat een onmiddellijke, sterke emotionele reactie veroorzaakt of je het gevoel geeft dat er direct gevaar dreigt als je niet onmiddellijk reageert of actie onderneemt, moet zeer zorgvuldig worden onderzocht, vooral tijdens de feestdagen", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We hopen dat deze kit vol gratis informatie en trainingen een extra beschermingslaag biedt voor organisaties en hun werknemers tijdens de feestdagen.”
De volledig gratis KnowBe4 Holiday Cybersecurity Resource Kit is te downloaden via https://www.knowbe4.com/holiday-resource-kit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.