Quinyx ontvangt investering van $50 miljoen

Het bedrag draagt bij aan de verdere transformatie van workforce management

| Quinyx | 2 min | 30 november 2021 8:49
Copyright: Markus Spiske op Unsplash
Quinyx, marktleider op het gebied van workforce management (WFM) software, heeft een investering van $50 miljoen opgehaald bij Battery Ventures.

Enorme groei

De investering van Battery Ventures volgt op een jaar waarin Quinyx een enorme groei doormaakte. Zo nam het bedrijf de Nederlandse startup Widget Brain over in oktober 2020, waarmee nieuwe merken werden toegevoegd aan het Quinyx portfolio. Het succes van het afgelopen jaar geeft de sterke vraag weer van organisaties die werken met flexibele arbeidskrachten. Toenemende personeelstekorten zetten de bedrijfsvoering onder druk, waardoor er steeds meer focus komt te liggen op efficiëntere manieren van werken en werknemersbehoud.

"Quinyx' technologie kan het huidige tekort aan arbeidskrachten niet oplossen. Wel kan het werkgevers – van detailhandelaren en logistieke bedrijven tot horecabedrijven – helpen om workforce management een stap verder te brengen", zegt Michael Brown, general partner bij Battery Ventures, die de financieringsronde leidde. "We blijven onder de indruk van de groei van Quinyx en kijken ernaar uit om het bedrijf nog verder te zien opschalen in het huidige economische klimaat."

Transformatie van workforce management

Berichten over lege schappen in supermarkten, de verstoring van de toeleveringsketen en een schaarste aan horecapersoneel domineren het nieuws. Het is daarom cruciaal voor bedrijven om opnieuw na te denken over workforce management en de werknemerservaring om zowel personeel te behouden als de productiviteit te verhogen. Quinyx' AI-gebaseerde workforce management software stelt organisaties in staat om arbeidsprocessen te automatiseren en optimaliseren, en tegelijkertijd de motivatie en betrokkenheid van werknemers te vergroten. Het platform helpt klanten over de hele wereld – waaronder McDonald's, Domino's, IHG, Rituals en DHL.

"We zijn ontzettend blij met de financiering van Battery Ventures. Hiermee zijn we in staat om nog sneller te innoveren en uit te breiden. Het levert een grote bijdrage aan onze missie om het leven van miljoenen mensen met onregelmatige werktijden te verbeteren en te ondersteunen. De aankondiging van vandaag is een game-changer voor de workforce management industrie en bedrijven in het algemeen", zegt Erik Fjellborg, oprichter en CEO van Quinyx. "De pandemie heeft fundamenteel veranderd waar en wanneer werknemers willen werken, en tegelijkertijd meerdere uitdagingen voor organisaties gebracht. Werknemers met onregelmatige werktijden en de bedrijven waar zij werken, hebben altijd centraal gestaan in ons product en in wat we doen. Dit, en onze geavanceerde technologie, geeft ons een vooraanstaande positie in een markt die staat te springen om innovatie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Quinyx
Quinyx biedt software voor workforce management aan die het personeel in de dienstverlenende industrie helpt om mensen en bedrijven te laten groeien. Quinyx helpt bedrijven over de hele wereld om personeelsplanning te optimaliseren met AI-voorspellingen, tijd rapportages efficiënter te maken, kosten te verlagen, te voldoen aan wetgevingen en betrokken te zijn met werknemers.
Meer over Quinyx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.