PQR sluit Partnership met Caribische MSP NetPro Group

De twee managed service-partijen slaan de handen ineen om de service aan klanten te verbeteren

| PQR | 2 min | 30 november 2021 11:23
Afbeelding: Marijke Kasius (PQR) en John van Wezel (NetPro Group) | Copyright: PQR
PQR en NetPro Group hebben een strategisch samenwerkingsverband gesloten. De twee managed service-partijen slaan de handen ineen om de service aan klanten te verbeteren, onder andere doordat deze nu profiteren van de mogelijkheid van 24/7 service en support. Door de samenwerking tussen NetPro Group, dat gevestigd is op Aruba, Bonaire en Curaçao, en PQR, kunnen beide bedrijven gebruikmaken van het follow-the-sun-principe en hebben klanten de mogelijkheid voor backup & disaster recovery op een geografisch andere locatie.

Excellente service en support

Het leveren van excellente service en support is een van de pijlers die aan de basis staan van het succes van PQR en NetPro Group. Nu steeds meer mensen niet meer alleen op kantoor werken, maar vaak thuis of waar dan ook ter wereld, is het belangrijker geworden voor klanten om 24 uur per dag contact te kunnen hebben met hun IT-dienstverlener. Om klanten in de Caribische regio dezelfde hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden als men in Nederland van PQR al gewend is, hebben beide partijen deze overeenkomst gesloten. Bijkomend voordeel is dat medewerkers van beide partijen kunnen leren van elkaar en beide organisaties in één keer hun service & support-afdeling kunnen uitbreiden met een groot aantal ervaren experts in een tijd waarin het moeilijk is om ervaren medewerkers aan te trekken. Omdat NetPro Group gesitueerd is in het Caribisch gebied, kunnen klanten in beide geo’s eenvoudig gebruikmaken van backup- & disaster recovery-diensten aan de andere kant van de wereld.

“We zijn erg blij met dit partnership omdat we in NetPro Group een ideale partner gevonden hebben die dezelfde kwaliteitseisen stelt als PQR”, zegt Marijke Kasius, CEO van PQR. “De overlap in kennis is erg groot waardoor we makkelijk de samenwerking kunnen vinden, tegelijkertijd kunnen we dankzij de nauwe samenwerking ook veel van elkaar leren. Door de uitwisseling bieden we tevens een mooie mogelijkheid om voor een periode te kunnen werken op de zonnige Nederlandse eilanden. Zo hebben we momenteel al drie collega’s op Curaçao zitten die daar gezamenlijk klanten helpen.”

“Op de eilanden is lokale dekking erg belangrijk, maar het vinden van goede mensen is soms lastig. Er liggen erg veel mogelijkheden en door het partnership met PQR hebben we een sterke Nederlandse partij naast ons om samen mee op te trekken en om onze business continuity-klanten 24/7 te kunnen bedienen”, aldus John van Wezel, Managing Director van NetPro Group.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PQR
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.
Meer over PQR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.