Nieuwe partner Nokia ambieert actieve rol binnen Dutch Cloud Community

Nokia richt team in dat erop gefocust is om samen te werken met de leden en partners van Dutch Cloud Community

| Dutch Cloud Community | 2 min | 30 november 2021 11:27
Gewaardeerd
Afbeelding: Ruud Alaerds, Managing Director Dutch Cloud Community | Copyright: Dutch Cloud Community
Als nieuwe partner van Dutch Cloud Community, de brancheorganisatie voor de Nederlandse cloud- en hostingsector, wil Nokia een belangrijke bijdrage leveren aan de leden en de partners binnen de community. Het grote aantal organisaties binnen deze community en de jarenlange ervaring van Nokia, geven beide partijen een positief gevoel over deze samenwerking.

Nokia heeft in de afgelopen jaren een sterke staat van dienst opgebouwd in de internationale serviceprovider markt met haar eigen cloud- en netwerkoplossingen en AI-as-a-service dienst. Ruud Alaerds, Managing Director Dutch Cloud Community, is daarom zeer tevreden dat Nokia zich als technology partner aansluit: “De kennis die Nokia heeft opgebouwd, nemen zij nu mee naar een sector waar bedrijven vaak op een veel kleinere schaal opereren. We verwachten dan ook dat door deze samenwerking er meer nieuwe en innovatieve oplossingen te zien zullen zijn.”

Ook Nokia kijkt uit naar hun partnerschap met Dutch Cloud Community. Mark Vanderhaegen (Webscale Cluster Sales Manager Nokia Benelux): “De Nederlandse markt voor digitale infrastructuur, hosting en cloud groeit ontzettend hard. De Dutch Cloud Community is dé belangenbehartiger voor deze sector. Nokia biedt onder andere IP/optical oplossingen voor datacenters en cloudorganisaties, zodat zij betrouwbare en veilige interconnectie kunnen bieden aan hun klanten.”

Om extra kracht aan de samenwerking toe te voegen, heeft Nokia binnen haar organisatie een team ingericht dat erop gefocust is om samen te werken met de leden en partners van Dutch Cloud Community. Alaerds: “De actieve rol die Nokia wil nemen, vind ik belangrijk omdat zij zo een goede relatie met deze sector op kunnen bouwen.” Vanderhaegen blikt ook alvast vooruit op het partnerschap. “We kijken er onder andere naar uit om onze bijdrage te leveren aan events en andere uitingen van de Dutch Cloud Community, zodat we de community nog beter van dienst kunnen zijn.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.