Aankondigingen AWS re:Invent 2021

Aankodigingen tijdens de eerste dag van re:Invent 2021

| AWS | 2 min | 30 november 2021 13:24
Copyright: AWS

AWS ondersteunt Roche bij het op grote schaal benutten van de kracht van gezondheidsgegevens

Amazon Web Services (AWS) kondigt aan dat de Roche Group AWS gebruikt voor het merendeel van zijn cloudworkloads. Dit helpt Roche om meer waarde uit zijn gezondheidsgegevens te halen. Het bedrijf gebruikt AWS-mogelijkheden op het gebied van high-performance computing, analyse, machine learning, database, opslag en beveiliging. Dit om de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen te versnellen en gezondheidsgegevens op grote schaal te verwerken om hoogwaardige, individueel op maat gemaakte zorg te leveren. Roche werkt ook samen met AWS Professional Services om zijn informatietechnologie (IT)-systemen te integreren. Op deze manier kan het veilig gegevens delen als dat nodig is, zowel binnen het bedrijf als met belangrijke externe belanghebbenden zoals academische instellingen, regelgevende instanties en zorgaanbieders, terwijl Roche voldoet aan de wetten en richtlijnen om de privacy van patiënten te beschermen.

Gilead en AWS werken samen aan de ontwikkeling en levering van nieuwe geneesmiddelen voor patiënten

Vandaag kondigt Amazon Web Services (AWS) aan dat Gilead Sciences AWS heeft gekozen als preferred cloudprovider. Door te innoveren op AWS en met de hulp van AWS-experts en partners in de gezondheidszorg en life sciences, voorziet Gilead zijn datawetenschappers van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine learning en analytics. Deze mogelijkheden stimuleren datagestuurde besluitvorming in de hele organisatie – van het ontdekken van biomarkers tot productie en werving van klinische proeven – en leveren inzichten op die Gilead kunnen helpen bij het verfijnen van zijn medicijnpijplijn. Het bedrijf vertrouwt ook op AWS om alle workloads te hosten voor zijn enterprise resource planning (ERP) transformatieproject om SAP S/4HANA te implementeren.

Robots staan centraal tijdens re:Invent

AWS IoT RoboRunner is een nieuwe robotservice die het voor bedrijven gemakkelijker maakt om applicaties te bouwen en in te zetten zodat robots naadloos kunnen samenwerken. Voortbouwend op dezelfde technologie die wordt gebruikt in de fulfilmentcentra van Amazon, wordt deze nu beschikbaar gesteld aan alle ontwikkelaars om geavanceerde robotica-applicaties voor hun bedrijf te bouwen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AWS
Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.