Celonis EMS beschikbaar op Red Hat OpenShift Service on AWS (ROSA)

Celonis Execution Management System maakt hybrid multicloud realiteit voor intelligente bedrijfsvoering

| Red Hat | 3 min | 1 december 2021 9:08
Copyright: Celonis
Red Hat, IBM en Celonis kondigen aan dat het Celonis Execution Management System (EMS) als beheerde clouddienst beschikbaar is op Red Hat OpenShift Service on Amazon Web Services (AWS) (ROSA). AWS is het eerste publieke cloudplatform dat Celonis EMS op Red Hat OpenShift aanbiedt. In de nabije toekomst wordt Red Hat ondersteuning ook verwacht voor andere publieke clouds, waaronder Google Cloud Platform, IBM Cloud en Microsoft Azure.

In april 2021 zijn Red Hat, IBM en Celonis een strategische samenwerking aangegaan om wereldwijde organisaties te helpen hun zakelijke slagkracht te versterken door middel van process mining, data intelligence en automatisering. Ondanks dat organisaties biljoenen dollars investeren in digitale transformatie, van next-generation applicaties tot cloud-gebaseerde systemen, hebben veel van hen nog steeds moeite om het volledige potentieel te realiseren. Dit is vaak het gevolg van inefficiëntie en hiaten in de processen, datasilo’s en een toenemende IT-complexiteit.

ROSA, dat wordt beheerd en ondersteund door Red Hat en AWS, biedt een kant-en-klaar applicatieplatform waarmee organisaties eenvoudiger gecontaineriseerde applicaties op OpenShift on AWS kunnen bouwen, schalen en beheren. De dienst combineert de innovatie, flexibiliteit en open basis van het enterprise Kubernetes-platform, Red Hat OpenShift, met de schaal en kracht van AWS. Met deze krachtige combinatie van infrastructuur en operationeel beheer kunnen organisaties zich puur richten op het leveren van zakelijke waarde door cloud-native transformatie.

Met Celonis EMS op ROSA kunnen organisaties hun bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren, gesteund door de expertise van Celonis, IBM Consulting en Red Hat. Celonis levert zijn EMS aan organisaties om data, intelligentie en actie te verweven, waarmee ze hun gegevens vervolgens in kernsystemen kunnen gebruiken, zoals enterprise resource planning (ERP) en customer relationship management (CRM). Door data uit deze systemen in realtime te analyseren kan Celonis EMS op intelligente wijze de volledige mogelijkheden voor proces-executie voor organisaties identificeren en ontsluiten.

Met Celonis EMS op ROSA kunnen organisaties zich richten op bedrijfsverbeteringsprocessen, waarbij ze profiteren van de Kubernetes-innovatie en hun time-to-value kunnen versnellen. Verder vermindert het de complexiteit van de cloudinfrastructuur en biedt het flexibele implementatiemogelijkheden.

Sinds de strategische alliantie die eerder dit jaar werd gesloten heeft IBM Consulting Celonis EMS ingebed in de IBM Garage Methodology en heeft Celonis IBM onlangs erkend als Global Alliance Partner of the Year. Door Celonis EMS te integreren en de mogelijkheden van het Red Hat OpenShift-platform te gebruiken, wil IBM Consulting de kracht van business execution in handen geven van IBM-consultants in verschillende regio's en sectoren.

Lars Herrmann, vice president, Partner Ecosystem Products and Technologies, Red Hat - "Naarmate cloudstrategieën volwassener worden, zien we dat IT-organisaties voorkeur geven aan specifieke cloudomgevingen en -strategieën, die op hun beurt nieuwe uitdagingen kunnen opleveren voor SaaS-aanbieders. Red Hat OpenShift, beschikbaar als een consistente clouddienst in meerdere clouds, in dit geval als Red Hat OpenShift Service op AWS, stelt SaaS-leiders zoals Celonis in staat om hun klanten meer cloudkeuze te bieden. Daarbij vertrouwen ze op de expertise van Red Hat in het beheren, onderhouden en schalen van infrastructuur in multicloud-omgevingen. Dit verbetert de klantervaring en bevordert tegelijkertijd de innovatie van leveranciers, omdat zij zich nu kunnen richten op hun kernaanbod zonder zich bezig te hoeven houden met de onderliggende architecturale complexiteit."

Miguel Milano, Chief Revenue Officer en mede-eigenaar van Celonis - "Door de samenwerking tussen Celonis, IBM en Red Hat kunnen we onze gezamenlijke klanten innovatieve oplossingen aanbieden. Door de beschikbaarheid van Celonis EMS op ROSA maken we onze marktleidende business execution-oplossingen flexibel beschikbaar in zowel private als publieke cloud-architecturen. Ik ben verheugd dat we nu samen een groot deel van de legacy-complexiteit van cloudinfrastructuren kunnen wegnemen en onze klanten in staat kunnen stellen om sneller waarde te halen uit digitale transformatie."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Red Hat
Red Hat is een toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.
Meer over Red Hat
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.