Rubrik ondersteunt Amazon S3 Object Lock

Bedrijf ziet stijgende vraag naar Zero Trust Data Security

| Rubrik | 2 min | 1 december 2021 11:57
Copyright: AWS

Rubrik, expert op het gebied van Zero Trust Security, beveiligt voortaan nog beter tegen ransomware door ondersteuning te bieden voor Amazon Simple Storage Server (Amazon S3) Object Lock. Rubrik was al lid van het Amazon Web Services Inc. (AWS)-partnernetwerk als een AWS Storage Independent Software Vendor (ISV) Competency Partner.

Amazon S3 Object Lock levert een ‘write-once-read-many’ (WORM)-model voor data in S3 die klanten beter beveiligt tegen ransomware, en voorkomt dat objecten verwijderd of overschreven worden tijdens een door de gebruiker bepaalde periode. Klanten van Rubrik kunnen Rubrik Zero Trust Data Security met Amazon S3 gebruiken als immutable archief. Zo stellen Rubrik en Amazon S3 back-ups voor de lange termijn veilig op een betrouwbare storage server. Vanuit deze server kunnen gebruikers hun data snel herstellen in het geval van een ransomware aanval.

“De combinatie van immutable back-ups van Rubrik en onaantastbare object storage van Amazon S3 geeft klanten een sterke basis voor beveiliging tegen een breed scala een bedreigingen”, zegt Paul Meighan, Senior Manager Product Management voor Amazon S3 bij AWS. “S3’s bestendigheid, beschikbaarheid, performance en beveiliging maken S3 ideaal om back-ups veilig te houden. Rubrik’s integratie met S3 Object Lock voegt daar extra beveiliging aan toe voor zowel het doelbewust als incidenteel verwijderen van data. Het gaat een groot verschil maken voor onze klanten.”

Invloed corona

De coronapandemie zorgde het afgelopen anderhalf jaar voor hybride werkmodellen, wat de vraag naar Rubrik en AWS nog meer vergrootte. Deze vraag was vooral terug te zien in de maakindustrie, media, service industrie, overheden en het onderwijs. Rubrik’s data security platform is dan ook nog steeds een ideale oplossing voor de beveiliging van de hybride cloud data-omgevingen van klanten. Meer dan 3.800 organisaties en klanten maken gebruik van Rubrik’s producten en diensten.

“We voegen de daad bij het woord door onze Ransomware Recovery Warranty van 5 miljoen dollar, en laten onze klanten zo het vertrouwen zien dat wij zelf hebben in onze capaciteiten om gegevens te herstellen bij een ransomware aanval”, zegt Vasu Murthy, Product Vice President bij Rubrik. “Onze missie is de data van onze klanten altijd beschikbaar te hebben met ons Zero Trust Data Security platform. Met de nieuwe support van Amazon S3 Object Lock breiden we onze immutable back-ups uit om klanten te helpen met het herstellen van hun data na een ransomware aanval, ongeacht hun cloud omgeving.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.