Leaseweb Global opent Leaseweb Japan voor snellere groei in de APAC-regio

Pieter Kraan, Managing Director van Leaseweb Hongkong en Japan, zal het bedrijf in Japan aansturen

| Leaseweb | 3 min | 1 december 2021 16:21
Afbeelding: Pieter Kraan, Managing Director Hongkong en Japan bij Leaseweb | Copyright: Leaseweb
Leaseweb Global, een toonaangevende speler op de markt voor hosting en clouddiensten, kondigt vandaag de opening van Leaseweb Japan aan. Met de nieuwe locatie schaalt Leaseweb Global zijn aanwezigheid in de regio Asia-Pacific aanzienlijk op. Het bedrijf heeft hier ook al vestigingen in Singapore, Australië en Hongkong. Pieter Kraan neemt de rol van Managing Director op zich voor zowel Leaseweb Hongkong als Japan, waar hij het bedrijf zal aansturen om toonaangevende clouddiensten en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) te leveren voor organisaties op lokaal en wereldwijd niveau. 

Wereldwijd gezien is de regio Asia-Pacific één van de snelst groeiende regio's voor Leaseweb. De nieuwe dochteronderneming in Tokio zal ondersteuning bieden voor de strategische behoeften van klanten die uitbreiden naar Japan, en voor de groei van de lokale activiteiten van Leaseweb. Leaseweb heeft twee tier-3 datacenters in Singapore, een recentelijk geopend datacenter in Tokio en nog meer datacenters in Hongkong en Australië. Dat maakt Leaseweb APAC een aantrekkelijke partner voor klanten die op zoek zijn naar lokale, persoonlijke expertise in het “nieuwe Silicon Valley”.  

Leaseweb is al lokaal aanwezig in de regio Asia-Pacific sinds 2013. Leaseweb APAC bedient organisaties in diverse belangrijke sectoren, waaronder MarTech, AdTech, FinTech, iGaming, Big Tech, Cyber Security en SaaS. Het bedrijf heeft een solide track record van internationale uitbreiding en partnerschappen met grote technologieleveranciers als Microsoft, Dell, VMware en Veeam. Hiermee is Leaseweb uitstekend gepositioneerd om op een regionale of wereldwijde schaal met klanten te werken voor de levering van veilige, krachtige, en agile cloud- en managed service infrastructuur.   

Pieter Kraan zal de leiding van de uitbreiding in Japan op zich nemen. Kraan is een directeur en general manager met wereldwijde ervaring en heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om bedrijven in de IT- sector te laten groeien. Hij heeft onder andere gewerkt bij bedrijven zoals Canon en Runway86.  

De markten voor cloudhosting en -infrastructuur in Japan worden bediend door diverse lokale spelers, maar tot nu toe zijn er maar weinig internationale providers actief in het land. Dankzij zijn investering in een lokaal datacenter is Leaseweb nu optimaal in staat om klanten volledige compliancemogelijkheden te bieden, en diensten met maximale prestaties en minimale latency.

“Wij beschouwen de markt in Japan als een enorme kans om de groei en het succes van onze klanten in de hele regio te ondersteunen,”  vertelde Arno Witvliet, Chief Sales Officer bij Leaseweb Global. “De opening van ons datacenter in Japan eerder dit jaar was een ontzettend belangrijke stap voor de strategische ontwikkeling van Leaseweb in de regio Asia-Pacific, en ook wereldwijd.”  

Pieter Kraan, Managing Director of Leaseweb Hongkong en Japan: “Ik vind het fantastisch om het bedrijf in zo'n belangrijke markt te leiden, en de opening van onze dochteronderneming in Japan is weer een belangrijke mijlpaal voor het team terwijl we blijven schalen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op ons succes in de regio Asia-Pacific en om samen te werken met ambitieuze bedrijven en hen te helpen om hun potentieel waar te maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Leaseweb
Leaseweb is een toonaangevende Infrastructure as a Service (IaaS)-aanbieder. Het dienstenaanbod van Leaseweb omvat include Public Cloud, Private Cloud, Dedicated Servers, Colocation, Content Delivery Network, en Cyber Security Services. Deze diensten worden aangeboden in combinatie met uitmuntende klantenservice en technische ondersteuning. Leaseweb biedt sinds zijn oprichting in 1997 zijn klanten een infrastructuur aan voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mailservers, beveiliging en opslagdiensten.
Meer over Leaseweb
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.