Mollie lanceert startersfonds van 1 miljoen euro voor ontwikkelaars, start-ups en digitale reclamebureaus

Betaalplatform stimuleert externe innovatie

| Mollie | 2 min | 2 december 2021 11:33
Copyright: Mollie
Mollie, een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa, heeft vandaag een nieuw fonds van 1 miljoen euro gelanceerd om de ontwikkeling van nieuwe integraties en add-on producten voor zijn platform te ondersteunen. Het startersfonds zal ontwikkelaars, start-ups en digitale reclamebureaus stimuleren om gedurfde en ambitieuze projecten te realiseren die de groei van Mollie's ruim 125.000 e-commerce klanten verder blijven bevorderen.

Mollie’s startersfonds richt zich tot ontwikkelaars, softwarebedrijven en digitale reclamebureaus van over de hele wereld. Mollie verwelkomt integraties met nieuwe SaaS-oplossingen en add-on producten die het aanbod van Mollie verbeteren via nieuwe tools, applicaties of software van derden.

Ken Serdons, CCO van Mollie: "Mollie investeert voortdurend in technologische partnerships en integraties. We zien dan ook grote interesse van tech start-ups en scale-ups die hun betalingsmogelijkheden met Mollie verder willen uitbouwen. Voor een bedrijf als Mollie is het hele ecosysteem van ontwikkelaars, start-ups en reclamebureaus ongelooflijk belangrijk - zowel voor ons succes als voor het succes van onze klanten. Door nog nauwer met deze bedrijven samen te werken en door hun toewijding aan ons platform financieel te erkennen, stimuleren we innovatie die de groei van onze handelaars ondersteunt. Deze relaties zullen ook onze bestaande plannen voor de ontwikkeling van ons betalingsplatform en de lancering van producten voor financiële diensten verder helpen verwezenlijken, op een manier die wij, noch onze klanten, ons vandaag kunnen voorstellen.”

Succesvolle kandidaat-deelnemers zullen niet alleen kunnen rekenen op een integratiefinanciering, ze zullen ook toegang krijgen tot Mollie's ruim 125.000 klanten, Mollie’s tools en Mollie’s markt- en klanteninzichten. Aanmelden kan via: mollie.com/en/acceleration-fund.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mollie
Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Het bedrijf is ook een van de snelst groeiende payment service providers (PSP’s) in Europa. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings-API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. Mollie’s doel is om complexe financiële diensten eenvoudiger te maken. Het is Mollie’s missie om de meest geliefde PSP van de wereld te worden.
Meer over Mollie
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.