Tony’s Chocolonely maakt IT schaalbaar en toekomstbestendig met Boomi

Tony’s Chocolonely zocht naar een manier om de complexiteit van het IT-landschap terug te brengen

| Boomi | 2 min | 2 december 2021 11:35
Copyright: Boomi
Boomi, toonaangevend in intelligente connectiviteit en automatisering, maakt vandaag bekend dat Tony’s Chocolonely, het chocolademerk dat een 100% slaafvrije cacao-industrie nastreeft en in Nederland marktleider is in chocoladerepen, voor Boomi heeft gekozen om het eigen IT-landschap te vereenvoudigen en de integratie van de wereldwijde systemen en applicaties te versimpelen en te verbeteren. Tony’s Chocolonely maakt gebruik van het Boomi AtomSphere Platform dat door Boomi-partner Appronto werd geïmplementeerd. Met de keuze voor Boomi heeft het chocolademerk een schaalbaar en toekomstbestendig platform gerealiseerd, dat eenvoudig te beheren is en dat ook wat betreft kosten beheersbaar blijft.

Tony’s Chocolonely zocht naar een manier om de complexiteit van het IT-landschap terug te brengen en Microsoft Dynamics 365 Business Central, Salesforce, de verschillende webshops, point-of-sale systemen en de systemen voor logistiek en distributie te verbinden, in real-time. “Onze bestaande omgeving was gebaseerd op oude technologie en daardoor niet schaalbaar. We waren niet in staat om snel nieuwe systemen aan te haken en nieuwe klanten en leveranciers aan te sluiten op ons platform”, vertelt Feike van der Werf, IT-manager bij Tony’s Chocolonely.

Appronto, de integratiepartner van Boomi, implementeerde het Boomi AtomSphere Platform om de verbindingen te leggen in het complexe IT-landschap en de data centraal, eenduidig en near-realtime beschikbaar te maken. Dankzij dit integrationplatform-as-a-service (iPaaS) is de IT-omgeving van Tony’s Chocolonely nu schaalbaar en future proof. Van der Werf: “Boomi AtomSphere Platform biedt ons precies de goede mix van technologische functies en de mogelijkheden om met ons compacte IT-team zelf zaken eenvoudig (low-code of no-code) in te regelen en aan te sluiten. Met Boomi kunnen we de integratie, zowel intern als extern, versnellen en zo kan de IT gelijke tred houden met de behoefte van de business.”

Boomi’s Integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) verbindt alle elementen van een digitaal ecosysteem, zodat organisaties betere bedrijfsresultaten kunnen behalen. Het cloud-native platform verbindt on-premises en cloudsystemen, applicaties, databases en andere endpoints om datamigraties en digitale moderniseringstrajecten te versnellen.

Bekijk hier de video over de samenwerking tussen Tony’s Chocolonely, Appronto en Boomi.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.