GLORY Kickboxing lanceert Smacks

De eerste NFT-marktplaats voor vechtsport

| GLORY | 2 min | 2 december 2021 12:06
Copyright: GLORY
GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, lanceert samen met Fandem GLORY Smacks: de eerste non-fungible token (NFT) marktplaats voor vechtsport. Deze unieke verzamelobjecten geven fans de kans om digitaal eigenaar te worden van de meest bijzondere momenten uit de kickboksgeschiedenis, variërend van momenten uit de begindagen van K-1 tot uit het moderne GLORY-tijdperk. Vanaf 15 december zijn de eerste GLORY Smacks starter packs gratis verkrijgbaar voor fans die zich inschrijven op www.glorysmacks.com.

Via de unieke tokens kunnen fans een collectie digitale verzamelobjecten opbouwen. Elke GLORY Smack is uniek en niet deelbaar. “GLORY is gebouwd op vele historische actiemomenten van de beste vechters, van spectaculaire knock-outs en andere onvergetelijke gevechten. Deze momenten aan de fans geven in de vorm van digitaal eigenaarschap, is een logische volgende stap. GLORY Smacks bedient onze vaste fanbase en introduceert ons tegelijkertijd bij een nieuwe generatie van fans die digitaal eigenaar willen worden van iconische momenten in de sport”, aldus Jon Martone, EVP Marketing, Digital and Partnerships van GLORY.

Verzamelaars krijgen de kans om eigenaar te worden van de meest iconische hoogtepunten van de sport, variërend van Badr Hari's heel-kick KO tegen Stefan Leko tot de memorabele overwinning van Bob Sapp op Ernesto Hoost. De hoogtepunten van de meest prominente kickboksers van de afgelopen 25 jaar zijn te vinden op de NFT-marktplaats, waaronder die van Rico Verhoeven, Semmy Schilt, Remy Bonjasky en vele anderen.

“Bij Fandem bouwen we aan de toekomst van fanervaring. GLORY heeft de afgelopen jaren een enorme wereldwijde fanbase opgebouwd met zijn evenementen en door het delen van de meest bijzondere highlights. We zijn erg blij met GLORY als partner om die momenten nu op een innoverende manier bij de fans te brengen”, aldus G.I. Zaratsian, Founder en CEO van Fandem.

Fans kunnen zich via www.glorysmacks.com aanmelden voor de wachtlijst en zo ook op de hoogte blijven van de lancering.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.