Juniper Networks introduceert nieuw partnerniveau Elite Plus en vernieuwd zijn partnerprogramma

Juniper Partner Advantage 2022 voorziet in het nieuwe partnerniveau Elite Plus, zet partnercommunity’s kracht bij en helpt partners met verkoopprocessen

| Juniper Networks | 3 min | 2 december 2021 13:39
Copyright: Juniper Networks
Juniper Networks, leverancier van veilige, door AI aangestuurde netwerken, kondigt vandaag verbeteringen aan van zijn wereldwijde Juniper Partner Advantage Program (JPA). Met ingang van 1 januari 2022 voorziet dit programma in een nieuw partnerniveau en een modern platform voor samenwerking op verkoopgebied. Het JPA 2022-programma biedt daarnaast een rijkere trainingservaring, zodat partners hun kennis van de oplossingen van Juniper sneller kunnen uitbreiden en hun kansen voor zakelijke groei kunnen vergroten.

De afgelopen jaren is gebleken dat netwerken belangrijker zijn dan ooit tevoren. Netwerkbeheerders staan voor een tweeledige opgave gesteld. Ze moeten een steeds complexere omgeving beheren en een optimale gebruikservaring waarborgen. De toewijding van Juniper Networks aan experience-first networking houdt niet op bij innovatieve technologieën die ondersteuning bieden voor alle bedrijfsaspecten. Deze door ervaringen gestuurde benadering vindt haar uiting ook in de nieuwe focus op samenwerking via het partnerprogramma. Deze zal bijdragen aan intensievere interactie met partners en hen meer kansen bieden.

JPA 2022 bouwt voort op de investeringen die Juniper de afgelopen jaren deed met de overname van Mist Technologies, 128 Technology, Apstra en Netrounds. Deze overnames droegen bij aan een recordgroei binnen alle partnersegmenten. Nieuwe verbeteringen van het platform voor partnerinteractie leggen de basis voor verdere groei, zoals uitbreidingen van de Champions-community’s voor technische en verkoopprofessionals, virtuele werkomgevingen voor samenwerking tussen de salesprofessionals van Juniper en die van partners, hogere beloningen voor verkopers en het nieuwe partnerniveau Elite Plus.

“Juniper Networks is een partnergerichte onderneming. Onze investeringen in het programma voor 2022 zullen onze sterke samenwerkingsverbanden kracht bijzetten en ons allemaal op weg helpen naar hypergroei”, zegt Gordon Mackintosh, vice president Global Channel & Virtual Sales bij Juniper Networks. “Naar onze mening hebben onze overnamestrategie en innovaties geresulteerd in een uiterst aantrekkelijk aanbod van netwerkoplossingen. We brengen deze geest van innovatie nu naar het partnerprogramma met het nieuwe Elite Plus-niveau en verbeteringen van onze community’s. Daarmee willen we in 2022 en de daaropvolgende jaren een snelle groei en expansie realiseren.”

Andere programmaverbeteringen zijn onder meer:
  • Het nieuwe partnerniveau Elite Plus: De meest toegewijde partners van Juniper komen nu in aanmerking voor een nieuw topniveau binnen het partnerprogramma: Elite Plus. Dit niveau biedt toegang tot superieure ondersteuning, investeringen, beloningen, gerichte business development en tools voor demand generation.
  • Partnercommunity’s: Het uitgebreide Champions-programma wordt aangevuld met speciale trajecten voor de technische en verkoopprofessionals van partners. Zij krijgen toegang tot mogelijkheden voor permanente educatie, virtuele salestools, een Communities-forum en werkomgevingen waarin zij kunnen samenwerken met experts van Juniper. Ze ontvangen daarnaast digitale badges en beloningen als blijk van hun succes en krijgen toegang tot demoplatforms en evenementen.
  • Virtuele sales pods: De samenwerking tussen Juniper en zijn partners is van cruciaal belang voor wederzijds succes. Nieuwe virtuele sales pods bieden een gedeelde werkomgeving waarin partners en experts van Junipers in real time kunnen communiceren over accounts, verkoopinitiatieven en andere zaken. Dit draagt bij aan kortere verkoopcycli en hogere conversiepercentages.
  • Een nieuw Learning Academy-platform: Ter ondersteuning van de community’s en verkoopsamenwerkingen zal de Learning Academy dienen als bron van nieuwe content en webinars om partners te informeren en hen in staat te stellen om sneller succes te boeken.
  • Incentives: Voortbouwend op de robuuste investeringsstrategie van 2021 zal Juniper partners belonen voor deals met bestaande en nieuwe klanten en boosters bieden op software en voor Elite Plus-partners.
Het partnerprogramma van Juniper Networks gaat op 1 januari 2022 van kracht.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Juniper Networks
Juniper Networks vereenvoudigt de complexiteit van netwerken in het cloud-tijdperk met producten, oplossingen en services, die de manier waarop we verbindingen leggen, werken en leven te veranderen. We halen de traditionele beperkingen van netwerken weg om onze klanten en partners in staat te stellen geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken te leveren die de wereld verbinden.
Meer over Juniper Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.