Air France-KLM Group kiest voor GTT om vestigingen in 37 landen te verbinden

Wereldwijde speler in luchttransport kiest GTT managed network-oplossing voor kostenoptimalisatie en flexibiliteit

| GTT | 1 min | 2 december 2021 15:30
Copyright: GTT
GTT Communications, Inc., de toonaangevende internationale leverancier van cloudnetwerken voor multinationals, kondigt vandaag aan dat het bedrijf een ​​deel van het wereldwijde managed WAN van Air France-KLM zal leveren, om vestigingen in 37 landen op vijf continenten met elkaar te verbinden.

Air France-KLM zal gebruikmaken van GTT’s Wide Area Networking om een deel van haar kantoren en luchthavens te verbinden en medewerkers en klanten te ondersteunen. De krachtige, veilige en beheerde connectiviteit van GTT wordt ondersteunt door end-to-end SLA’s om een ​​veerkrachtige en robuuste service voor bedrijfskritische systemen te garanderen.

“Ons bedrijf brengt mensen, economieën en culturen samen. Veilig en betrouwbaar informatie delen is de sleutel tot ons vermogen om onze bedrijfsdoelen te bereiken,” zegt Wouter Couzij, Manager WAN, Air France-KLM. “We hebben GTT gekozen als onze partner om een veerkrachtig en veilig wereldwijd netwerk op te zetten, omdat zij ons kunnen helpen onze kosten te optimaliseren door connectiviteit te bieden tegen een concurrerende prijs en flexibele voorwaarden.”

“We zijn verheugd Air France-KLM met onze wereldwijde beheerde netwerkdiensten te kunnen ondersteunen in haar netwerkoptimalisatietraject”, aldus Tom Homer, GTT Division President, Europe. “Als wereldwijde leverancier van cloudnetwerken met uitgebreide ervaring op het gebied van beheerde diensten, maakt GTT de netwerktransformatie-initiatieven, continue innovatie en flexibiliteit mogelijk die luchtvaartmarktleiders zoals Air France-KLM helpen om hun klanten beter te bedienen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.