Nieuw platform 'BestGetest' leidt consumenten eenvoudig en begrijpelijk door woud van techproducten

In begrijpelijke taal lezen zodat je snel de juiste keuze kunnen maken voor een product

| BestGetest | 2 min | 2 december 2021 17:09
Copyright: BestGetest
Die oude, langzame smartphone met een barst in het scherm is echt op. Oftewel, het wordt tijd voor een nieuwe. Maar welke dan? Het aanbod is overweldigend en de zoektocht naar het perfecte toestel zal nog eens een week in beslag nemen. Met BestGetest maakt Tweakers daar een einde aan, want al het uitzoekwerk is al gedaan.

BestGetest is een nieuw platform voor techliefhebbers en consumenten die op zoek zijn naar een product, maar daar in begrijpelijke taal over willen lezen zodat ze snel de juiste keuze kunnen maken. Tot nu toe kwamen veel consumenten tijdens hun zoektocht bij Tweakers terecht. Daar worden ze geconfronteerd met een enorm aanbod, tientallen specificaties en jargon.

'We zijn tot de conclusie gekomen dat het gelijktijdig bedienen van zowel de echte techliefhebbers als de mainstreamdoelgroep erg lastig is', zegt Bart Zoetmulder, Sales directeur Special Interest bij DPG Media. 'Daardoor doe je eigenlijk beide doelgroepen tekort. Hoog tijd dus voor een toegankelijk alternatief.'

Van 500 naar 5 producten

In plaats van een uitgebreide lijst van álle producten op de markt, staat op BestGetest een zorgvuldige selectie van interessante producten binnen een bepaalde categorie. Denk aan 'de top 5 beste smartphones', maar ook aan 'de beste smartphones voor minder dan 350 euro'. Op die manier is het mogelijk om binnen de belangrijkste consumentenelektronica makkelijk en snel een overwogen keuze te maken, zonder te verdwalen in het aanbod.

'Met de veranderingen luisteren we nog beter naar de bezoekers, en naast onze community zullen ook onze partners daarvan profiteren', zegt Bart Zoetmulder.

In elke koopgids wordt één product benoemd tot de beste in dat segment, dat product krijgt het BestGetest-label. Voor lezers die een scherpe prijs-prestatieverhouding belangrijk vinden, is er ook een Prijstip. Bij zo'n beoordeling horen mooie keurmerken, die na publicatie vrij te gebruiken zijn door fabrikanten en leveranciers van de geselecteerde producten.

Gevoed door Tweakers

De artikelen op BestGetest worden geschreven door een techredactie die nauw samenwerkt met Tweakers, waardoor bezoekers een objectief en onafhankelijk advies krijgen van een expert. Bovendien worden de producten getest in het Tweakers testlab. BestGetest is daarbij open en transparant: van de manier waarop producten getest worden tot de wijze waarop BestGetest inkomsten genereert.

Tweakers voor die-hards

Met de komst van BestGetest is er nu een platform speciaal voor de mainstream techliefhebber. Wie toch een stap verder de diepte in wil, kan uiteraard nog bij Tweakers het hart ophalen. Bart Zoetmulder: 'We luisteren hiermee nog beter naar de bezoekers. Naast onze community zullen ook onze partners daarvan profiteren'.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BestGetest
BestGetest is een platform dat jou helpt om makkelijk en snel moeilijke keuzes te maken bij het kopen van techproducten. Want wij begrijpen: heb je eindelijk de beslissing genomen dat je bijvoorbeeld een nieuwe smartphone gaat kopen, blijken er duizenden soorten te zijn. Dan ben je nog weken bezig met uitzoeken welke voor jou de beste is. Dat verandert dankzij BestGetest. Binnen enkele minuten weet je wat voor jou de beste optie is, want wij hebben het uitzoekwerk al voor je gedaan.

Onze passie is testen. In ons eigen testlab testen wij alle producten op een vaste en transparante manier. Op BestGetest delen we de als beste geteste producten in begrijpelijke taal. We zijn volledig onafhankelijk, want we willen vrijuit kunnen reviewen, dus je vindt hier altijd betrouwbare resultaten, waar je van op aan kunt.
Meer over BestGetest
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.