Persbericht: Theuws Techniek eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner in EMEA

Met deze certificering speelt het installatiebedrijf in op de snelgroeiende vraag naar oplossingen voor videovergaderingen, als gevolg van het toenemende thuiswerken

| Panduit | 2 min | 7 december 2021 8:57
Gewaardeerd
Copyright: Panduit
Theuws Techniek is de eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner (CAAP) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met deze certificering speelt het installatiebedrijf in op de snelgroeiende vraag naar oplossingen voor videovergaderingen, als gevolg van het toenemende thuiswerken. Atlona is een bedrijf van netwerkleverancier Panduit dat volledig gespecialiseerd is in het wereldwijd leveren van professionele AV-systemen voor groepspresentaties, videovergaderen en -streaming. Als CAAP beschikt Theuws Techniek over alle benodigde kennis en ervaring voor het installeren en servicen van de Atlona-installaties.

Professionaliseren videovergaderen

“Wij merken dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan een professionele oplossing voor het videovergaderen met collega’s, klanten en leveranciers”, zegt directeur Ferry Theuws. “Dat hebben ze eerst geprobeerd met apps en accessoires op de laptop, smartphone en tablet, maar de kwaliteit en continuïteit daarvan passen vaak niet bij het kwaliteitsimago dat bedrijven zelf in de markt nastreven. Met de Atlona AV-systemen bieden wij klanten een intuïtief te gebruiken studiokwaliteit oplossing, zoals bij Anvil Industries in Valkenswaard. Wij hebben mede voor Atlona gekozen omdat Panduit al zo’n 25 jaar onze vertrouwde leverancier is van hoge kwaliteit netwerkbekabeling.”

Kennis en ervaring

“Theuws Techniek is een installateur die investeert in het uitbreiden van de benodigde kennis en ervaring voor het leveren, integreren en servicen van IP-gebaseerde oplossingen, waaronder AV-systemen”, zegt Robey Sjarbaini, Territory Manager Panduit Netherlands. “Het is voor ons al jarenlang een Panduit ONE Silver Partner die nu als eerste in geheel EMEA ook de Panduit Certified Atlona Advanced Partner erkenning heeft behaald. Theuws Techniek gaat in samenwerking met Panduit de Nederlandse markt voor Atlona ontwikkelen. Eind mei hebben veel mensen de kwaliteit van Atlona-systemen ervaren bij de livestreams in 22 landen van het Eurovisie Songfestival in Ahoy in Rotterdam.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Panduit
Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die doorheen het hele bedrijf ingezet worden, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer.
Meer over Panduit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.