Barracuda komt met nieuwe abonnementen voor detectie en herstel van e-maildreigingen voor Office 365-gebruikers

Abonnementen bieden een combinatie van dreigingspreventie, op API gebaseerde detectie en respons, met mogelijkheden voor gegevensbescherming en compliance

| Barracuda Networks | 3 min | 7 december 2021 9:15
Afbeelding: Barracuda Sentinel Email Protection screenshot | Copyright: Barracuda Networks
Barracuda Networks komt met drie nieuwe e-mailsecurity abonnementen die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van klanten. De complete oplossingen van Barracuda combineren gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om dreigingen te detecteren en te verhelpen. Ook kunnen bedrijven hiermee het risico verkleinen dat een aanval succesvol is, door direct en automatisch ervoor te zorgen dat gebruikers om e-mails die als risicovol zijn gemarkeerd, te bekijken of te openen.

Recente aanvallen hebben aangetoond dat de ingebouwde security van Office 365 alleen niet voldoende is en dat oplossingen van derden nodig zijn om klanten optimaal te beschermen. Gartner zegt: “Microsoft Defender voor Office 365 (MSDO) biedt een breed scala aan mogelijkheden voor e-mailsecurity, maar gezien de toename van Business E-mail compromise (BEC), accountovernames en andere geavanceerde aanvallen, worden sommige kwaadaardige e-mails vaak gemist door MSDO, en in feite door alle andere e-mailgateway-oplossingen. Daarom moeten organisaties sterk overwegen om oplossingen van derden te integreren, om hun capaciteiten op het gebied van e-mail security te versterken. Afgezien van traditionele gateway-oplossingen, zouden bedrijfsverantwoordelijken op het gebied van security en risk management oplossingen op basis van API’s moeten evalueren, die als een extra securitylaag fungeren”(1).

“Het dreigingslandschap is geëvolueerd en, in combinatie met het gebrek aan securitytalent waar de meeste bedrijven mee te maken hebben, is bescherming tegen deze dreigingen uiterst complex. Barracuda Email Protection biedt klanten volledige bescherming, door de combinatie van gateway-security, op API-gebaseerde inbox-verdediging, incident respons, gegevensbescherming en training van eindgebruikers”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux bij Barracuda. “Barracuda was de eerste die een ‘API-aanpak’ introduceerde voor bescherming tegen imitatie en phishing, waarbij we gebruikmaken van AI en machine learning. Die voorsprong versterken we nu met onze combinatie van gateway- en op API-gebaseerde AI-technologie om e-maildreigingen in real-time te detecteren en te verhelpen voor Office 365-gebruikers.”

Barracuda biedt klanten een reeks geïntegreerde en gevalideerde mogelijkheden om hun mensen en bedrijf te beschermen, waaronder:
  • Threat Prevention: voorkom dat aanvallen slagen, met een combinatie van e-mailgateway security, op API-gebaseerde inbox security en web security.
  • Detectie en respons na aflevering van e-mails: identificeer en beperk de impact van dreigingen die de inbox van gebruikers bereiken, met geautomatiseerde respons en trainingen om het securitybewustzijn van gebruikers te vergroten.
  • Gegevensbescherming: zorg voor compliance en blijf productief tijdens downtime. Maak een back-up van belangrijke Office 365 e-mail en gegevens, voor gemakkelijk herstel van malware-aanvallen of gegevensverlies.
  • Geautomatiseerde workflows: creëer eenvoudig workflows op maat om de respons op incidenten volledig te automatiseren.
  • SIEM/SOAR/XDR-integraties: publieke API's voor integratie met platforms van derden maken een ​​naadloze en consistente respons op security-events mogelijk.
  • Barracuda Data Inspector: gegevensclassificatie helpt om gevoelige gegevens zoals persoonlijk identificeerbare informatie (PII) of malware te vinden.
Volgens een testrapport van SE Labs dat op 17 november 2021 werd gepubliceerd, bieden de e-mailsecurity oplossingen van Barracuda het beste niveau van detectie van kwaadaardige dreigingen. SE Labs voerde uitgebreide tests uit van topaanbieders van e-mailsecurity en hun vermogen om verschillende soorten dreigingen te detecteren, waaronder phishing, social engineering, Business E-mail Compromise (BEC) en fraude. Barracuda kwam als beste uit de bus en werd in het SE Labs-rapport erkend als ‘Beste e-mailsecurity service’.

De nieuwe e-mailsecurity abonnementen van Barracuda zijn per direct beschikbaar voor klanten en partners, met de volgende niveaus:
  • Advanced: e-mailgateway, bescherming tegen imitatie en phishing, en automatisch herstel.
  • Premium: alles van Advanced, plus incident respons, domeinfraudebescherming en DNS-filtering.
  • Premium Plus: alles van Premium, plus gegevensbescherming, data classificatie, archivering en awareness-training voor eindgebruikers.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.