Oblivion uitgeroepen tot AWS Consulting Partner and Migration Partner of the Year 2021

AWS deelt aan partners die zich wereldwijd onderscheiden in het AWS Partner Network

| Oblivion | 2 min | 7 december 2021 10:10
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
IT-dienstverlener Oblivion, onderdeel van Xebia, heeft twee AWS Partner of the Year-awards in de wacht gesleept. De organisatie is door Amazon Web Services (AWS) benoemd tot AWS Consulting Partner of the Year en Migration (MAP) Partner of the Year. AWS deelt aan partners die zich wereldwijd onderscheiden in het AWS Partner Network (APN).

De AWS Consulting Partner of the Year in de Benelux wordt toegekend aan partners die als leider optreden in het AWS-landschap en een toonaangevende rol spelen bij het aandrijven van innovatie bij organisaties.

“We zijn ontzettend trots op deze erkenning door AWS. Het team heeft zich in de afgelopen jaren geweldig weten aan te passen aan de nieuwe manier van (remote) werken, zonder in te leveren op prestaties. We blijven groeien en onze capaciteiten ontwikkelen en deze titel bevestigt dat we na 15 jaar AWS nog steeds bij de absolute top behoren”, aldus Edwin van Nuil, Managing Director van Oblivion.

Oblivion ook AWS Migration Partner of the Year

Daarnaast wordt Oblivion beloond met de AWS Migration Partner of the Year 2021-award. Deze titel volgt nadat het IT-consultancybedrijf eerder dit jaar de officiële AWS Migration Competency behaalde als gevolg van de onderscheidende kennis op het gebied van cloudmigraties.

“Het AWS Partner Network stelt ons in staat om steeds meer organisaties klaar te maken voor een migratie naar de cloud. AWS stelt funding beschikbaar waarmee onze klanten in korte tijd een realistische business case hebben over wat een migratie hen gaat opleveren. De titel Migration Partner of the Year 2021 geeft daarbij aan hoe tevreden onze klanten zijn over het technische proces”, aldus Jeroen Jacobs, Cloud Business Consultant bij Oblivion.

Oblivion is een van origine Nederlandse Cloud Consultancy-firma met een volledige focus op AWS. In 2006, enkele maanden na de introductie van de eerste AWS-diensten in datzelfde jaar, koos Oblivion voor AWS om de software die zij voor organisaties ontwikkelde gemakkelijk te kunnen hosten. Rond 2010 maakte Oblivion de overstap naar consultancy op het gebied van AWS-cloudtechnologie en kort daarna werden ze officieel partner van AWS. In 2018 bereikte ze als eerste Nederlandse partij de Premier Partner-status, de hoogste rang die partners toegewezen krijgen vanuit AWS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Oblivion
Oblivion, onderdeel van Xebia, is een AWS Premier Consulting en Channel Partner voor zowel managed als professional AWS-services. De missie van Oblivion luidt: ‘We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud journey’. Dit doen ze door cloudoplossingen en -migraties te ontwerpen, plannen en implementeren op grote schaal. Sinds juni 2021 is Oblivion onderdeel van de Xebia Group. Xebia, de snel groeiende digitale leider, geeft al meer dan 20 jaar hoogwaardig advies aan bedrijven wereldwijd bij hun digital transformatie en levert diensten en oplossingen op het gebied van cloud, data, DevOps- Agile en software.
Meer over Oblivion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.