Arrow Electronics voegt Commvault’s Metallic-diensten toe aan Arrowsphere

Arrow Electronics borgt hiermee de beschikbaarheid van data voor wereldwijde klanten waardoor klanten sneller naar de cloud kunnen overstappen

| Commvault | 3 min | 7 december 2021 10:24
Copyright: Commvault
Wereldwijd technologieleverancier Arrow Electronics maakt vandaag bekend dat het Metallic, Commvault’s Data-management-as-a-Service (DMaaS)-oplossingen voor back-ups en gegevensherstel, toevoegt aan Arrowsphere, het platform voor het beheer van cloudomgevingen. Daarmee waarborgt het de beschikbaarheid van data voor wereldwijde klanten en zullen klanten sneller naar de cloud kunnen overstappen. De uitbreiding van de samenwerking maakt databescherming toegankelijk voor organisaties die op zoek zijn naar effectievere mogelijkheden om gegevensverlies te voorkomen, zich tegen cyberbedreigingen te beschermen en te voldoen aan de toenemende eisen op het gebied van de wet- en regelgeving.

De ontwikkelaar van Metallic is Commvault, een wereldwijde leverancier van datadiensten voor omgevingen op locatie, in de cloud en voor SaaS-oplossingen. Dit is een reeks van flexibele oplossingen die voorzien in databescherming met de eenvoud van SaaS. De oplossingen van Metallic bieden schaalbare en betaalbare back-ups en gegevensherstel in omgevingen op locatie, in de cloud en in hybride omgevingen met dekking voor een uitgebreid scala aan workloads. Dit omvat Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365, Salesforce, virtuele machines, containers, databases, bestanden en objectdata, laptops en pc’s. Metallic helpt organisaties daarnaast om te voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy, zoals AVG.

Commvault tekende vorig jaar een overeenkomst met Microsoft die voorzag in de integratie van go-to-marketactiviteiten, technische ontwikkeling en de verkoop van Metallic DMaaS in combinatie met Azure. Daarmee ontstond een krachtige oplossing voor databescherming met de beheereenvoud van SaaS. Metallic biedt uitgebreide databescherming en -opslag voor Microsoft 365-omgevingen met de mogelijkheid snel gegevens te herstellen in het geval van cyberaanvallen, onbedoelde verwijdering of aantasting van data. Metallic DMaaS biedt daarnaast ondersteuning voor Dynamics 365 en Azure.

Kristin Russell, bestuursvoorzitter van de Global Enterprise Computing Solutions-divisie van Arrow vertelt: “Arrow heeft een enorm veel begrip van de oplossingen van zowel Microsoft als Commvault. De toevoeging van deze krachtige back-upmogelijkheden aan ArrowSphere helpt onze klanten om sneller naar de cloud over te stappen. Ons platform voor cloudbeheer biedt kanaalpartners toegang tot gestroomlijnde processen voor het uitbrengen van offertes, het bestellen van producten, geautomatiseerde provisioning en uitgebreide integratie van de facturatie. Het doel is om klanten de mogelijkheid te bieden om binnen 15 minuten een abonnement af te nemen en te profiteren van de databescherming die Metallic biedt.”

“Commvault heeft Metallic ontwikkeld met één ding in gedachten: uitgebreide SaaS-diensten leveren die de beheer- en infrastructuuroverhead reduceren, zodat gebruikers en partners hun activiteiten snel kunnen opschalen. De toevoeging van de oplossingen van Metallic aan ArrowSphere maakt brancheleidende databescherming toegankelijk voor organisaties die op zoek zijn naar effectievere mogelijkheden om gegevensverlies en downtime te voorkomen, zich tegen cyberbedreigingen te beschermen en te voldoen aan de toenemende eisen op het gebied van de wet- en regelgeving en data governance”, zegt Thad Keating, worldwide vice president GTM bij Metallic. “We vinden het geweldig dat de jarenlange samenwerking tussen Commvault en Arrow alleen maar sterker wordt nu we de volgende fase van de ontwikkeling van Metallic ingaan.”

Het ArrowSphere-platform van Arrow helpt kanaalpartners met het beheren en opschalen van hun cloudactiviteiten en om zich van de concurrentie te onderscheiden. Het platform biedt toegang tot oplossingen van alle belangrijke hyperscale providers en publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS- en HaaS-oplossingen. ArrowSphere biedt integraal levenscyclusbeheer voor cloudomgevingen met onder meer geautomatiseerde provisioning, rapportage, uitgebreide integratie van de facturatie en mogelijkheden voor voorspellende analyses. ArrowSphere biedt daarnaast toegang tot een white label marktplaats met kant-en-klare oplossingen waarmee klanten van kanaalpartners hun eigen transacties kunnen beheren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Commvault
Commvault is een wereldwijde leider in het leveren van data-gereedheid, waardoor klanten in staat zijn om op intelligente wijze gegevens te beheren met oplossingen die gegevens opslaan, beschermen, optimaliseren en gebruiken. Commvault-software automatiseert geestdodende IT-taken en laat gegevens harder werken voor klanten, zodat ze waardevolle inzichten kunnen verwerven voor hun bedrijf. Commvault-oplossingen werken zowel in de cloud als op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de digitale tools en procedures die al in gebruik zijn. Commvault-software, -oplossingen en -services zijn beschikbaar vanuit het bedrijf en via een wereldwijd ecosysteem van vertrouwde partners. Commvault heeft hooggekwalificeerde medewerkers in dienst op markten over de hele wereld.
Meer over Commvault
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.