HiBob stroomlijnt de salarisadministratie van moderne bedrijven met de Payroll Hub

Nieuwe functie vereenvoudigt processen rond de salarisadministratie en brengt die samen op een enkel platform voor uiteenlopende HR-processen

| HiBob | 3 min | 7 december 2021 15:40
Copyright: HiBob
HiBob, de leverancier van geavanceerde HR-technologie, rolt vandaag de Payroll Hub uit. Dit is een centraal dashboard binnen zijn Bob-platform dat alle gegevens van de salarisadministratie van bedrijven automatisch in real-time bijwerkt.

Het beheer van de salarisadministratie is een van de grootste pijnpunten van HR-afdelingen. Dit wordt steeds complexer vanwege hun geografisch verspreide en steeds sneller wisselende personeelsbestand, dat uit een mix van fulltime medewerkers en contractwerkers bestaat. De gebruiksvriendelijk ingerichte Payroll Hub maakt een einde aan dit probleem door bedrijven mogelijkheden aan te reiken om al hun werknemers te bedienen, of het nu gaat om fulltime of freelance medewerkers of personeel in het buitenland.

De Payroll Hub biedt naadloze integratie met de payroll-oplossingen van vooraanstaande leveranciers zoals ADP Workforce Now, CloudPay, TriNet en Paylocity. Het aanbod van integraties zal binnenkort worden uitgebreid. Met de Payroll Hub kunnen managers waarborgen dat alle informatie die nodig is voor de komende betalingsrondes klopt, tijd besparen en de kans op fouten verkleinen. Om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van middelgrote organisaties biedt de Payroll Hub ondersteuning voor het plannen van een of meer betalingsrondes. De aanpasbaarheid en het gebruiksgemak van dit dashboard verbeteren de ervaring van zowel medewerkers van de salarisadministratie als die van werknemers. HiBob kan daarmee trouw blijven aan zijn doelstelling om moderne werkervaringen te ontwikkelen die organisaties en hun personeel de regie in handen geven.

“Het organiseren van elke betalingsronde is enorm tijdrovend, en fouten kunnen resulteren in frustraties bij medewerkers van de salarisadministratie en het personeel. Het stroomlijnen van processen is een cruciale stap op weg naar het moderniseren van HR-technologie en helpt iedereen die bij de salarisadministratie is betrokken”, zegt Ronni Zehavi, de CEO van HiBob. “De Payroll Hub van HiBob stelt HR-medewerkers in staat om opnieuw het leeuwendeel van hun tijd te besteden aan de bedrijfsprocessen en initiatieven rond de werkcultuur. Betrouwbare geautomatiseerde technologie is onmisbaar voor bedrijven om zich aan te kunnen passen aan nieuwe werkplekmodellen. Want de toekomst van de werkplek is flexibel. HiBob zorgt ervoor dat bedrijven ruimte kunnen bieden voor nieuwe werkbenaderingen.”

“Voor het beheer van de salarisadministratie moeten we diverse details synchroniseren met uiteenlopende interfaces en systemen. Dat kan gaan om de kleinste details, van adreswijzigingen tot functiewijzigingen. Het op tijd voltooien van dit proces en erop toezien dat alle informatie klopte ging bij ons gepaard met een hoop handmatig werk”, zegt Shir Birenbaum, hoofd People Operations & Analytics bij Logz.io. “Dat veranderde toen we overstapten op de Payroll Hub van Bob, die alle betrokken systemen integreert, notificaties stuurt over wijzigingen en updates automatisch naar je payroll-oplossing pusht. Dit maakt een enorm verschil en bespaart ons elke betalingsronde talloze uren aan werk.”

HiBob blijft zijn technologie aanpassen om ruimte te bieden voor de continue veranderingen binnen moderne bedrijven. Naast de Payroll Hub voorziet het platform Bob in functionaliteit die de kernprocessen van HR-afdelingen vereenvoudigt, de betrokkenheid en productiviteit van werknemers bevordert en de bedrijfsprestaties verbetert. De werknemerservaring is voor het management van bedrijven uitgegroeid tot een topprioriteit vanwege de noodzaak om talent te behouden. HiBob blijft voor disruptie zorgen in de markt voor HR-technologie. De tools dragen bij aan een positieve werkcultuur en zorgen voor samenwerking en kameraadschap bij de afwezigheid van een centrale fysieke werkomgeving.

Lees voor meer informatie over de Payroll Hub van HiBob het blog Introducing bob's Payroll Hub.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HiBob
HiBob is opgericht om HR-technologie te moderniseren. HiBob's intuïtieve en gegevensgestuurde platform 'Bob' is gebouwd voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken: wereldwijd, op afstand en in samenwerking. Sinds de lancering eind 2015 is HiBob het HR-platform bij uitstek geworden voor moderne, middelgrote en multi-locatie bedrijven die begrijpen dat een krachtige, flexibele HR tech suite missiekritiek is en een belangrijke motor voor organisatorisch succes. Snelgroeiende bedrijven over de hele wereld vertrouwen op Bob om HR en managers te helpen bij het verbinden, betrekken, ontwikkelen en behouden van toptalent.
Meer over HiBob
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.