Reimaging the Future: OPPO onthult geavanceerde NPU en OPPO Air Glass tijdens INNO WORLD op 14 & 15 december

OPPO INNO DAY maakt plaats voor eerste virtuele en interactieve spin-off: INNO WORLD

| OPPO | 2 min | 8 december 2021 9:45
Copyright: OPPO
OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, maakt vandaag bekend dat zijn jaarlijkse tech-evenement INNO DAY op 14 en 15 december zal plaatsvinden in Shenzhen, China. Het fysieke evenement is voor het eerst tevens online te volgen via een interactief virtueel evenement, genaamd INNO WORLD, welke bezoekers middels hun persoonlijke avatar kunnen bijwonen. Tijdens de sessie zal OPPO nieuwe updates delen omtrent strategieën en technologische prestaties. Tevens zullen er baanbrekende innovaties worden onthuld, zoals OPPO’s eerste Neural Processing Unit (NPU) en OPPO Air Glass.

Sinds 2019 biedt het OPPO INNO DAY-evenement inzichten in OPPO’s toekomstplannen. Tijdens de allereerste editie in 2019, illustreerde OPPO zijn geïntegreerde ecosysteem van geavanceerde technologieën, waaronder AR-brillen, 5G CPE en een smartwatch. Vorig jaar toonde OPPO drie conceptuele producten, waaronder een revolutionaire oprolbare telefoon. Dit jaar vinden de presentaties digitaal plaats en worden de NPU en OPPO Air Glass, onder andere, gepresenteerd. Het oorspronkelijk fysieke evenement wordt hiermee omgetoverd tot een interactieve wereld vol virtuele ervaringen.

Persoonlijke avatars

Bezoekers van OPPO INNO WORLD kunnen met hun persoonlijke avatars de lancering op afstand bijwonen en zo verschillende virtuele tentoonstellingszalen bezoeken. Middels de persoonlijke avatars kunnen bezoekers bovendien netwerken en elkaar uitnodigen om op jacht te gaan naar de verborgen tokens die in de virtuele wereld zijn verspreid. OPPO INNO WORLD zal wereldwijd toegankelijk zijn vanaf 14 december.

Creëer alvast jouw persoonlijke avatar en ontdek OPPO’s nieuwste technologische innovaties op 14 en 15 december. Voor meer informatie over OPPO INNO WORLD, bezoek de website.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.