Lebara Sim Only abonnementen nu ook met telefoons

Samenwerking met Recommerce, marktleider refurbished smartphones

| Lebara | 2 min | 8 december 2021 14:20
Copyright: Lebara
Lebara zet een eerste stap in de verkoop van smartphones in combinatie met Sim Only abonnementen. De telecomaanbieder biedt klanten een brede selectie refurbished telefoons en is hiervoor een samenwerking aangegaan met Recommerce, Europees marktleider in deze categorie smartphones.

Samenwerking

Ruim tien jaar geleden startte Recommerce zijn activiteiten met de visie dat smartphones een tweede of zelfs derde leven verdienen. Inmiddels is het bedrijf actief in heel Europa en marktleider in inruilprogramma's van Apple- en Android-smartphones, die na controle en bewerking als refurbished toestellen terug op de markt worden aangeboden. In de bedrijfsvoering van Recommerce staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) centraal.

"Dankzij de samenwerking met Recommerce kunnen we onze klanten toestellen bieden die beter zijn voor zowel het milieu als voor hun portemonnee", aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara. "Het aanbieden van refurbished telefoons sluit goed aan op onze missie om diensten van uitstekende kwaliteit tegen voordelige tarieven aan te bieden."

Ab Seghrouchni, Country Manager van Recommerce: "De samenwerking met Lebara is een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf. Met deze samenwerking dragen we bij aan verduurzaming in Nederland en helpen we consumenten geld te besparen zonder dat ze moeten inleveren op kwaliteit."

Refurbished telefoons

Smartphones van Recommerce zijn gecertificeerd en vrij van oude data en eventuele beschadigingen. Ze zijn gecontroleerd en uitvoerig getest. Recommerce levert alleen premium A+ grade telefoons en geeft er maar liefst twee jaar garantie op. Met het kopen van een Recommerce smartphone koop je dus gegarandeerd een kwalitatief voordelig toestel. Goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor je portemonnee. Bestel je een telefoon in combinatie met één van Lebara's Sim Only 24 maanden abonnementen, dan ontvang je extra korting.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lebara
Sim Only bij Lebara staat voor controle en flexibiliteit. Vrij zijn, dat is het idee. Je abonnement en extra's kan je maandelijks gratis aanpassen en je hebt altijd eenvoudig overzicht in je verbruik en kosten. Je maakt gebruik van een snel en betrouwbaar 4G netwerk. Want als je iets te zeggen hebt, moet je dat kunnen delen. En dat voor een voordelige prijs.
Meer over Lebara
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.