Google Stadia Cloud Gaming nu beschikbaar op de nieuwste LG Smart TV’s

Bezitters van LG Smart TV’s met webOS 5.0 en hoger kunnen nu Premium Gaming ervaren op de allernieuwste schermen zonder te downloaden en zonder extra hardware

| LG Electronics | 2 min | 8 december 2021 14:30
Copyright: LG Electronics
LG Electronics (LG) kondigt vandaag aan dat Google's cloud gaming service Stadia beschikbaar wordt op de Smart TV's met webOS 5.0 en webOS 6.0 (televisies geïntroduceerd in 2020 en 2021) in 22 landen. LG’s ondersteuning van Stadia gameplay op LG Smart TV’s geeft gebruikers directe toegang tot de nieuwste games met ondersteuning voor uitzonderlijke graphics en frame rates op ongeëvenaarde schermen.

Google Stadia is nu beschikbaar om te downloaden in de LG Content Store in alle 22 landen waar Stadia momenteel verkrijgbaar is, en bevat meer dan 200 populaire games zoals Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin's Creed: Valhalla, Hitman 3 en Baldur's Gate 3. Ook geeft Google Stadia toegang tot een groeiende lijst van gratis games en demo's, allemaal speelbaar met alleen een compatibele controller, het downloaden van games is niet nodig. Een abonnement op Stadia Pro biedt toegang tot een groeiende bibliotheek van meer dan 30 games om te claimen en te spelen, met elke maand nieuwe titels en exclusieve kortingen op games en extra content. En met Stadia's ondersteuning voor tot 4K HDR graphics en 60 FPS gameplay plus meeslepende 5.1 surround sound, zijn LG Smart TV's de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde game-ervaring zonder een aparte console of dure gaming PC te hoeven aanschaffen[1].

Binnen LG's Smart TV line-up, bieden LG OLED TV's een ongeëvenaarde game-ervaring met Stadia. LG OLED TV's zijn nu al favoriet onder gamers wereldwijd en zijn ideaal voor first person shooters, real-time stategy- of racegames. Dankzij LG OLED’s zelfoplichtende pixels zorgen ze voor onberispelijke HDR-beeldkwaliteit, diepere zwarttinten en precieze kleuren. LG OLED's snelle 1ms responstijd en extreem lage input lag zonder verlies van beeldkwaliteit geeft spelers de voorsprong die ze nodig hebben om elke keer weer de overwinningen te behalen.
  1. 4K streaming en 5.1 surround sound alleen beschikbaar voor Stadia Pro-abonnees. Alle nieuwe Stadia-gebruikers kunnen een proefabonnement van een maand nemen op Stadia Pro.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.