Nieuw topmodel Pure Storage FlashArray//XL combineert kracht en schaalgrootte met ongeëvenaarde eenvoud

Samen bieden FlashArray//XL en Pure Fusion een onbeperkte schaalgrootte met de snelle inzetbaarheid en flexibiliteit van de cloud

| Pure Storage | 3 min | 8 december 2021 15:35
Afbeelding: Het nieuwe topmodel Pure Storage FlashArray//XL | Copyright: Pure Storage
Pure Storage kondigt vandaag FlashArray//XL aan, het nieuwste lid van de FlashArray-familie, ontworpen voor bedrijfskritische, platina tier enterprise applicaties - van enorme databases tot containerized en cloud-native apps. FlashArray//XL levert ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, met een verbetering van bijna 80% in IOPS.

Nu het tempo van het bedrijfsleven alleen maar toeneemt, kan de vraag naar applicaties in een oogwenk omhoog schieten en de noodzaak om nieuwe apps in te zetten vereist dat IT dit binnen enkele uren kan realiseren, in plaats van enkele maanden. Voorheen moesten ondernemingen hun belangrijkste applicaties opschalen met legacy-technologie die een grote beheercomplexiteit, hoge energie- en stroomkosten vereist en complete vervanging van systemen in het geval van updates.

Met de nieuwe FlashArray//XL en Pure Fusion - Pure's autonome, Storage-as-Code self-service platform - voegt Pure schaalbaarheid op enterprise-niveau toe aan zijn belofte van een storage-abonnement dat eenvoudig meegroeit om de IT-infrastructuur wendbaar en up-to-date te houden.

FlashArray//XL levert:
  • Kracht om de meest veeleisende business services te draaien - Versnelt enterprise workloads met maximale performance, zelfs als ze worden opgeschaald om te werken met hogere belastingen, met 100% meer hostconnectiviteit en twee keer meer volumes op één array.
  • Cloud-achtig model voor het snel en eenvoudig implementeren van nieuwe apps - Ontworpen om samen te werken geven Pure Fusion en FlashArray//XL ondernemingen Storage-as-Code toegang tot cloud-schaalgrootte, wat storage tiers op platina-niveau en data policies met robuuste tools voor het optimaliseren van storage pools en workload plaatsing mogelijk maakt.
  • Efficiëntie en dichtheid om applicaties te consolideren voor maximale TCO en te voldoen aan groene datacenterstandaarden - Maakt workload-consolidatie mogelijk op minder arrays om operaties te vereenvoudigen, rack-ruimte te verminderen en de kosten van stroomverbruik en koeling significant te verlagen.
  • Altijd actieve gegevensbescherming die bestand is tegen ransomware-dreigingen - Zorgt ervoor dat gegevens die zijn opgeslagen op FlashArray//XL veilig, beschikbaar en gemakkelijk te herstellen zijn na onderbrekingen, bijvoorbeeld door kwaadaardige aanvallen.
  • Klaar voor de toekomst met Evergreen-abonnement - Geeft onmiddellijk toegang tot steeds meer mogelijkheden met een right-size garantie en niet-verstorende upgrades en capaciteitsuitbreidingen als de opslagbehoeften toenemen.
FlashArray //XL en Pure Fusion zijn gebouwd om te voldoen aan de vraag van nieuwe klanten die hun storage omgevingen willen standaardiseren op basis van de eenvoud van het Pure-abonnementsmodel, maar behoefte hebben aan mogelijkheden om verder op te schalen. Deze vraag wordt al in een vroeg stadium bevestigd, gezien de pre-release orders om top enterprise workloads te standaardiseren op FlashArray//XL arrays, nu klanten de laatste restanten van hun oude Dell EMC footprint de deur uitdoen.

“Klanten verwachten een nieuwe, moderne manier om enterprise storage op te schalen. FlashArray//XL is een duidelijk schot voor de boeg van legacy storage-leveranciers door de high-end schaalgrootte van een echte enterprise-class array te combineren met de scale-out wendbaarheid van het cloud operating model,” zegt Shawn Hansen, VP en GM, FlashArray, Pure Storage

“Voor topapplicaties, zoals enorme databases, hebben organisaties maximale performance en dichtheid nodig. Maar ze willen ook controle zoals in hun eigen datacenter plus de wendbaarheid en flexibiliteit van de cloud. Enterprise-class storage oplossingen, zoals de FlashArray//XL die gekoppeld zijn aan het cloud-besturingsmodel geven klanten het beste van beide werelden” zegt Eric Burgener, Research Vice President, Enterprise Infrastructure Practice, IDC.

FlashArray//XL is nu beschikbaar en levert tot 5,78 PB effectieve capaciteit, met slechts 150µs latency, en tot 36GB/s doorvoer, met toonaangevende 5:1 gegevensreductie gemiddeld, 10:1 totale efficiëntie en bewezen beschikbaarheid van 99,9999%, alles in een 5U-platform.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.