Cat phones en Teledyne FLIR introduceren SDK voor warmtebeeldcamera Cat S62 Pro

Software development kit voor de integratie van het warmtebeeld van de telefoon in eigen applicaties

| Bullitt Group | 2 min | 9 december 2021 9:10
Afbeelding: De warmtebeeldcamera Cat S62 Pro | Copyright: Bullitt Group
Bullitt Group, de wereldwijde licentiehouder van Cat® phones, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een software development kit (SDK) voor zijn toonaangevende Cat S62 Pro rugged smartphone. Deze stelt ontwikkelaars in staat om de professionele warmtebeeldcamera van de telefoon te gebruiken in hun eigen Android-applicaties.

De Cat S62 Pro is de meest geavanceerde smartphone met warmtebeeldcamera op de markt, dankzij de hoge resolutie FLIR Lepton® 3.5-sensor en de MyFLIR™ Pro app van Teledyne FLIR. Deze stellen ontwikkelaars in staat om ongeëvenaarde warmtebeeld-functionaliteit toe te voegen aan hun eigen mobiele apps. Warmtebeeld maakt het mogelijk om dat wat met het blote oog niet te zien is te visualiseren, in het donker te kijken en oppervlaktetemperatuur te meten.

“De Cat S62 Pro kent duizenden toepassingen,” zegt Tim Shepherd, Senior Director Applications bij Bullitt Group. “Van het controleren op oververhitting, lekkende leidingen, slechte isolatie en kortsluitingen, tot het bewaken van apparatuur, identificeren van warmtebronnen en spotten van dieren of mensen in het donker. Klanten vragen ons regelmatig om een manier waarop ze warmtebeeld kunnen toevoegen aan hun eigen bedrijfsapplicaties. We zijn dus verheugd om deze SDK aan te kunnen bieden en te zien met welke nieuwe, innovatieve use cases onze klanten komen.”


Met de FLIR Mobile SDK kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van veel van de functies die de Cat S62 Pro zo’n krachtig en veelzijdig gereedschap maken. Bijvoorbeeld de Teledyne FLIR's MSX®-technologie, die contrast van de visuele camera combineert met warmtebeeld. Of alpha-blending, waarmee het warmtebeeld als doorzichtige laag over regulier beeld wordt gelegd. Spotmeters en aanpasbare temperatuurschalen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan een live videofeed of eerder vastgelegde warmtebeelden, om heel gericht temperaturen te kunnen meten. Dankzij de kleurenschema’s kunnen temperatuurverschillen op diverse manieren worden gevisualiseerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bullitt Group
Met meer dan 10 jaar ervaring is Bullitt Group een ware pionier in ‘rugged’ mobiele technologie. Sinds de oprichting in 2009 is Bullitt Group consistent toonaangevend met zijn innovatieve en bekroonde robuuste mobiele telefoons, die worden gedistribueerd naar meer dan 50 landen wereldwijd. Bullitt Group is wereldwijde licentiehouder voor de mobiele telefoons en aanverwante apparaten van Cat (Caterpillar Inc.) en Land Rover. Het portfolio wordt continu uitgebreid en verbeterd aan de hand van consumentenonderzoek, wat leidt tot een uitzonderlijke expertise en kennis van de vereisten voor telefoons die dagelijks in de zwaarste beroepen en omstandigheden gebruikt kunnen worden.
Meer over Bullitt Group
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.