GTT levert Barry Callebaut wereldwijd SD-WAN

Om de prestaties van bedrijfskritische applicaties te verbeteren

| GTT | 2 min | 9 december 2021 16:09
Afbeelding: Tom Homer, Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead bij GTT | Copyright: GTT
  • De volledig beheerde SD-WAN-oplossing verbetert de end-to-end controle en de applicatieprestaties, verlaagt de total cost of ownership van het netwerk en verhoogt de wereldwijde bandbreedte met ruim 77%.
  • De globale implementatie van 131 sites in meer dan 30 landen werd sneller voltooid dan gepland.
GTT Communications, Inc. (NYSE: GTT), de toonaangevende internationale leverancier van cloudnetwerken voor multinationals, maakt vandaag bekend dat Barry Callebaut, de grootste fabrikant van chocolade- en cacaoproducten ter wereld, een volledig beheerde SD-WAN-service geïmplementeerd heeft met GTT. Hierdoor worden 131 sites van Barry Callebaut in meer dan 30 landen op 6 continenten met elkaar verbonden. De GTT SD-WAN-oplossing integreert de VMware SD-WAN1-technologie met de globale Tier 1-internetbackbone van GTT. Deze biedt private en directe cloudconnectiviteit, zodat de prestaties van bedrijfskritische applicaties worden verbeterd.

De implementatie van de SD-WAN-oplossing van GTT is voor Barry Callebaut het vierde generatie Wide Area Network (WAN), waarbij nu de transformatie van een MPLS-gebaseerd netwerk naar een grootschalige SD-WAN-implementatie gerealiseerd werd. De beheerde SD-WAN-oplossing van GTT biedt Barry Callebaut een sterkere automatisering en gecentraliseerde beheermogelijkheden. Het low-touch implementatieplatform biedt de provisioning extra flexibiliteit tijdens het provisioning proces. Bovendien verlaagt de beheerde SD-WAN-oplossing de total cost of ownership van het netwerk voor Barry Callebaut en neemt de wereldwijde bandbreedte met meer dan 77% toe. Hiermee wordt de toekomstbestendigheid van het netwerk gegarandeerd. GTT verzorgde het ontwerp, de configuratie en de oplevering van de oplossing voor de globale organisatie van Barry Callebaut. De implementatie werd hierbij sneller dan gepland voltooid. Dankzij GTT's uitgebreide dienstenpakket wordt er wereldwijd een consistent serviceniveau gegarandeerd.

"We hebben GTT gekozen vanwege zijn uitstekende trackrecord in het opleveren van betrouwbare, wereldwijde netwerkoplossingen en vanwege zijn flexibiliteit, die goed aansluit bij de innovatieve cultuur bij Barry Callebaut", aldus Steven Vandamme, chief information officer bij Barry Callebaut. "GTT heeft geweldige ondersteuning geboden bij het ontwerp en de bouw van een vereenvoudigd, agile en efficiënt netwerk, waarmee wij onze 'cloud first'-strategie mogelijk kunnen maken. Dit helpt ons bij het verbeteren van een groot aantal onderdelen van onze wereldwijde activiteiten, van supply chain-management tot de productiviteit van onze medewerkers. Deze SD-WAN-oplossing aangeboden door GTT helpt ons bij het versnellen van onze voor digitale transformatie-strategie."

"We zijn erg blij dat we de bedrijfsdoelstellingen van Barry Callebaut kunnen ondersteunen met onze veilige, globale en hoog performante SD-WAN-oplossing", zegt Tom Homer, GTT division president Europa. "We hechten veel waarde aan de kracht van ons partnerschap. We blijven oplossingen leveren die voldoen aan de immer evoluerende netwerkbehoeften van Barry Callebaut."

  1. VMware en VMware SD-WAN zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van VMware, Inc. of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.