SentinelOne brengt XDR naar iOS-, Android- en Chrome OS-apparaten met Singularity Mobile

XDR-leider bestrijdt mobiele malware met on-device, adaptieve en realtime bescherming om Zero Trust mogelijk te maken

| SentinelOne | 2 min | 9 december 2021 18:58
Copyright: SentinelOne
SentinelOne, leverancier van autonome endpoint-bescherming, kondigt Singularity Mobile aan, een nieuwe AI-gedreven mobiele beveiligingsoplossing die autonome bescherming, detectie en respons biedt voor iOS-, Android- en Chrome OS-apparaten. Door middel van AI-detectie biedt Singularity Mobile bescherming tegen mobiele malware, phishing, exploits en man-in-the-middle (MiTM)-aanvallen. Singularity Mobile biedt gegevensbescherming en ondersteunt end-to-end Zero Trust.

Uit het Mobile Security Index 2021-onderzoek van Verizon blijkt dat meer dan de helft van de respondenten te maken heeft met inbreuken die grote gevolgen hebben. Aangezien mobiele apparaten in toenemende mate worden gebruikt als verificatiemiddel voor bedrijfsapps met een Zero Trust-model, is het absoluut noodzakelijk om mobiele platforms te beschermen.

"Met werk dat tegenwoordig overal en altijd in de wereld plaatsvindt, is elk endpoint - inclusief mobiele apparaten - een potentieel doelwit", zegt Nicholas Warner, COO bij SentinelOne. “Het is van cruciaal belang dat mobiele apparaten en Chromebooks gebruik maken van AI-gedreven verdediging om gebruikers en de organiasatie te beschermen als onderdeel van een Zero Trust-framework. Steeds meer organisaties willen de hiaten op het gebied van het bring your own device (BYOD)-beleid en mobiele beveiliging dichten. We zijn er trots op deze belangrijke oplossing aan onze klanten te kunnen leveren en een diepgaande XDR-strategie te ondersteunen.”

De overgang naar hybride werk en het bring your own device (BYOD)-beleid heeft een reeks nieuwe targets voor aanvallers gecreëerd. Veel organisaties hebben hierop gereageerd door het gebruik van MDM-oplossingen verplicht te stellen. De meeste MDM-oplossingen zijn echter alleen apparaatbeheerders en bevatten geen Mobile Threat Defense (MTD), of zelfs elementaire beschermingsmogelijkheden. Dit creëert een vals gevoel van veiligheid bij gebruikers die denken dat ze beschermd zijn, maar dat niet zijn, waardoor het risico op bedrijfsstoringen, gegevensverlies en cyberaanvallen toeneemt. Singularity Mobile biedt implementatieflexibiliteit, inclusief robuuste MDM-integraties en stand-alone configuratie.

Singularity XDR levert hoogwaardige bescherming, zichtbaarheid en respons in een gedistribueerde onderneming, inclusief Windows-, Mac-, Linux- en cloudworkloads. Met Singularity Mobile, mogelijk gemaakt door Zimperium, breidt het Singularity XDR-platform zich uit om Mobile Threat Defense te bieden op iOS, Android en Chrome OS die on-device, adaptief en realtime is. Dit biedt bescherming tegen mobiele malware en phishing-aanvallen zonder afhankelijk te zijn van een cloudverbinding. Nu er wereldwijd meer Chromebooks dan Mac-apparaten worden verkocht, is Singularity Mobile goed gepositioneerd om kritieke cyberbeveiliging te bieden voor onderwijs en bedrijven.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SentinelOne
SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.