Sabaas en Sentia trekken gezamenlijk op bij SAP-cloudmigraties naar AWS

Om klanten in staat te stellen de S/4HANA-deadline van 2027 te halen

| Sentia | 3 min | 9 december 2021 19:38
Copyright: Sabaas
Sentia, een service provider op het gebied van hybride cloud services en digital experience management, bundelt haar krachten met de cloud enabler voor SAP-workloads Sabaas om klanten te ondersteunen bij het migreren van hun SAP-omgeving naar de AWS Cloud. Op deze manier worden klanten in staat gesteld de S/4HANA-deadline van 2027 te halen. Door de ervaring van zowel Sentia als Sabaas, gecombineerd met de flexibele en veilige AWS Cloud, kunnen klanten op een snelle en veilige manier hun bedrijfskritische ERP-systemen naar de cloud brengen.

Met ingang van 2027 zal de support van verschillende SAP-producten, waaronder ERP 6.0, CRM 7.0, SCM 7.0, SRM 7.0, worden stopgezet. SAP-klanten zullen daarom de overstap moeten maken naar het nieuwe SAP S/4HANA-platform. Door deze overgang te combineren met een migratie naar de cloud, wordt dit proces versneld. De uitgebreide SAP-kennis van Sabaas vergroot de kans op succesvolle cloudmigraties naar Amazon Web Services (AWS) die verzorgd worden door Sentia. De flexibiliteit van de cloud, de stabiliteit van SAP-applicaties en de inzichten in bedrijfsprocessen op basis van Digital Experience Management is een krachtige combinatie, die zeer bedrijfskritische SAP-systemen de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.

AWS biedt de veiligste, meest betrouwbare en meest uitgebreide cloudinfrastructuur, evenals een bewezen aanpak die wordt ondersteund door ongeëvenaarde ervaring met het ondersteunen van SAP-klanten in de cloud. Daarnaast biedt Sabaas jarenlange kennis en ervaring rondom migraties en SAP Basis-as-a-service. Sentia maakt als managed service provider de SAP-omgeving volledig transparant met de data-analyseoplossing SAP Powerconnect. Hierdoor behoren performanceproblemen op bedrijfskritische ERP-systemen tot het verleden en is stabiliteit tijdens de migratie gewaarborgd.

“Veel SAP-gedreven organisaties zullen de komende jaren naar de cloud gaan," zegt Edwin Kennedy, CCO van Sentia Nederland. "Wij willen hen graag begeleiden bij deze overstap; de gecombineerde kennis over AWS van Sabaas en Sentia maakt dit mogelijk. Deze samenwerking is voor organisaties de uitgelezen kans om te starten met het opschonen en archiveren van hun SAP-landschap en deze voor te bereiden op de overstap naar de cloud, en om gebruik te maken van de innovaties die voor SAP lange tijd niet beschikbaar waren.”

"Organisaties die hun SAP-omgeving hebben gemigreerd naar de cloud ervaren dat mogelijkheden beschikbaar komen voor hun zakelijke gebruikers. Het koppelen van data lakes, het uitlezen van IoT-data, maar ook het versneld testen van SAP-releases blijken op AWS veel eenvoudiger en kosteneffectiever te zijn," zegt Sander van Gemert, partner en architect bij Sabaas. "Door onze samenwerking met Sentia kunnen we klanten een compleet pakket bieden waarbij implementatie, beveiliging en flexibiliteit volledig uit handen worden genomen. Samen met de klant analyseren we het huidige landschap en doen we voorstellen over hoe processen in de AWS Cloud gerealiseerd kunnen worden. Slim gebruik van cloud native oplossingen voorkomt verstoringen en verlaagt de kosten, ook in de SAP-wereld."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sentia
Sentia is een Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren. Als full-stack MSP is Sentia in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus (Sentia is premium Azure, AWS en Google Cloud partner), om de volledige ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren.
Meer over Sentia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.