BlackBerry tilt veiligheid overheidscommunicatie naar hoger niveau

| BlackBerry | 2 min | 04 maart 2020 15:06
Copyright: BlackBerry

BlackBerry Limited komt met nieuwe verbeteringen en updates voor SecuSUITE® for Government en BlackBerry® AtHoc®. Hiermee kunnen overheidsinstellingen veilig communiceren en gevoelige data beschermen, of het nu gaat om vertrouwelijke mobiele gesprekken of het uitsturen van cruciale, real-time informatie in tijden van crisis.

SecuSUITE for Government 4.0 is onlangs bekroond met een hernieuwde NIAP-certificering en is aangemerkt als commerciële oplossing voor geclassificeerde (CSfC) producten die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Het BlackBerry AtHoc-crisiscommunicatiesysteem is uitgebreid met een nieuwe oplossing genaamd AtHoc® Situation Response. Deze kan worden ingezet om het hele communicatieproces omtrent een incident veilig in te richten.

“Het ondersteunen van de publieke sector met veilige en innovatieve oplossingen is iets dat we bij BlackBerry al geruime tijd doen. Maar liefst zeven van de G7 en zestien van de G20-overheidsinstellingen vertrouwt hiervoor op ons. Daarnaast wordt meer dan 70 procent van het Amerikaanse federale overheidspersoneel beschermd door BlackBerry AtHoc”, zegt David Wiseman, Vice President Secure Communications bij BlackBerry. “In ons huidige klimaat, waarin we te maken hebben met zowel fysieke als digitale dreigingen op de openbare veiligheid en de privacy van burgers, hebben overheidsinstellingen betrouwbare oplossingen nodig.”

Nieuwe veiligheidsverbeteringen van SecuSUITE for Government 4.0

SecuSUITE for Government beschermt de lokale en nationale veiligheid dankzij veilige spraak- en berichtencommunicatie op standaard iOS®- en AndroidTM-apparaten. Mobiele gesprekken worden sterk versleuteld en de gebruikersidentiteit wordt continu geverifieerd om het onderscheppen van gevoelige communicatie te voorkomen.

SecuSUITE for Government 4.0 en AtHoc Situation Response zijn vanaf nu beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie over SecuSUITE for Government. Aanvullende informatie over AtHoc Situation Response is hier te vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.