NETGEAR en Holdan slaan handen ineen om bereik in de professionele AV-markt te vergroten

Aanleiding is de groeiende behoefte vanuit de markt voor Network Device Interface (NDI)-oplossingen

| NETGEAR | 2 min | 10 december 2021 9:49
Copyright: Birddog
NETGEAR, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, is een samenwerking aangegaan met Holdan, distributeur in de broadcast- en videomarkt en de Birddog-distributeur in Europa. De aanleiding voor beide partijen om de handen ineen te slaan, is de groeiende behoefte vanuit de markt voor Network Device Interface (NDI)-oplossingen.

De samenwerking tussen NETGEAR en Birddog via Holdan brengt het beste van NETGEAR’s AV over IP-producten en Birddog’s NDI camera’s samen, waarbij NETGEAR ook een verbindende factor speelt met zijn AV over IP-oplossingen. Dit zorgt ervoor dat beide partijen ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gemak en kwaliteit voor alle NDI-gerelateerde oplossingen kunnen bieden via Holdan.

Samenwerking biedt unieke oplossing

Holdan en NETGEAR zorgen er dankzij deze samenwerking voor dat NETGEAR’s AV over IP-producten ook voor NDI-oplossingen bereikbaar en toegankelijk zijn. AV over IP is een snelgroeiende markt, waarbij de oplossingen op een eenvoudige en efficiënte manier hoge kwaliteit, lage latency en hoge snelheid bieden. Op deze behoefte speelt NETGEAR in en biedt middels de samenwerking met Holdan een unieke oplossing. “Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om op basis van AV over IP te werken”, vertelt Sergio Mandos, VAR salesmanager bij NETGEAR.

Mandos vervolgt: “Wij maken bij NETGEAR niet alleen hardware die er mooi uitziet, maar integreren alle grote AV over IP-merken in onze oplossingen. Daardoor maken we onze oplossingen volledig plug & play, zodat ze makkelijk te configureren zijn voor de AV-professional zonder in te leveren op de complexe functionaliteiten.”. Bas van der Linde, General Manager van Holdan Europe voegt daaraan toe: “Holdan is zeer verheugd om te kunnen melden dat wij per direct de AV-gerelateerde oplossingen van NETGEAR zullen distribueren in Europa. NDI-cameratechniek is een zeer belangrijk onderdeel van ons totale portfolio.”

“Wij werken nu ruim een jaar samen met onze partner BirdDog en zien een explosieve stijging als het gaat om NDI-oplossingen. Via BirdDog kwamen wij dan ook in gesprek met NETGEAR en binnen korte tijd concludeerden wij beiden dat we een zeer welkome aanvulling zijn op elkaars producten en diensten. Holdan is al ruim 25 jaar een bekende distributeur in Europa op het gebied van broadcast-, cinema- en audiovisuele oplossingen. Wij zijn actief in nagenoeg alle landen binnen Europa welke wij beleveren vanuit ons distributiecentrum in Ridderkerk.”, aldus van der Linde.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.