Traffic Builders verkozen tot Beste agency (large) bij Dutch Search Awards

De full-funnel digital agency voor marketing en media heeft twee prijzen in de wacht gesleept

| Traffic Builders | 2 min | 10 december 2021 10:27
Afbeelding: Traffic Builders groepsfoto tijdens DSA 2021
Op donderdag 9 december vond de zesde editie van de Dutch Search Awards plaats, hét search marketing awards event van Nederland. Traffic Builders is daarbij flink in de prijzen gevallen. De full-funnel digital agency voor marketing en media heeft twee prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast heeft Traffic Builders de prestigieuze 'excellence award’ voor Beste agency (large) gewonnen.

’Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne'.

De Dutch Search Awards is een jaarlijks evenement waarbij prijzen worden uitgereikt aan agencies en professionals voor bijzondere prestaties op het gebied van search marketing en digital marketing. Traffic Builders is dit jaar 12 keer genomineerd, voor campagnes voor Mediq, Eneco en TopMondzorg. De categorieën waarvoor Traffic Builders genomineerd is zijn:
  • Beste PPC B2B campagne
  • Beste PPC B2C campagne (2x)
  • Beste PPC lokale campagne (2x)
  • Beste full funnel campagne (2x)
  • Beste gebruik van branding & display
  • Beste gebruik van marketing automation (2x)
  • Beste gebruik van personalisatie
  • Beste gebruik van data
Van deze nominaties heeft Traffic Builders twee prijzen gewonnen, in de categorieën ‘Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne’. Daarnaast heeft Traffic Builders de Excellence Award voor Beste agency (large) gewonnen, een prijs die wordt uitgereikt op basis van stemmen.

Traffic Builders voor TopMondzorg: nieuwe aanmeldingen en juiste metrieken

Samen met TopMondzorg, aanbieder van een breed scala aan mondzorgdiensten, heeft Traffic Builders in de categorieën ‘Beste PPC lokale campagne’ en ‘Beste full funnel campagne’ gewonnen. Voor de professionele ondersteuning door TopMondzorg aan de aangesloten praktijken, moest Traffic Builders een strategie ontwikkelen om een ruim aantal nieuwe aanmeldingen van patiënten te realiseren. Door een juiste inzet van verschillende disciplines was het resultaat eind augustus 21% boven target.

Daarnaast ontwikkelde Traffic Builders een strategie voor TopMondzorg om metrieken op een juiste wijze te kwalificeren waardoor campagnes beter aangestuurd kunnen worden. Op basis daarvan konden de marketingcampagnes geautomatiseerd worden van meer dan 100 aangesloten praktijken van Dental Clinics.

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards heeft als doel innovatie en originaliteit in de wereld van digital marketing te bekronen. Welke cases worden genomineerd en vervolgens winnen wordt bepaald door een vakkundige jury, bestaande uit meer dan 70 experts uit het vakgebied.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Traffic Builders
Traffic Builders is hét digital marketingbureau dat gelooft in de kracht van datadriven marketing en merkcommunicatie. Combineer je die twee dingen, dan krijg je een digital marketing strategie waarbij je kanalen en het budget optimaal inzet en de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Dus, lees snel verder over onze aanpak als digital agency voor marketing en media. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van je eerste kennismaking met Traffic Builders. Goed om te weten: we houden wel van een uitdaging!
Meer over Traffic Builders
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.