Aston Martin Cognizant Formula One™ Team bouwt Experience-First netwerkcapaciteiten met Juniper

Juniper Networks wordt hiermee de Official Networking Equipment Vendor van het Formule 1-team

| Juniper Networks | 2 min | 10 december 2021 17:38
Gewaardeerd
Copyright: Aston Martin Cognizant Formula One™
Het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team kondigt hun partnerschip aan met Juniper Networks. Juniper Networks wordt hiermee de Official Networking Equipment Vendor van het Formule 1-team. Juniper Networks levert wereldwijd netwerkoplossingen aan tienduizenden bedrijven, cloud operators en telecomproviders. Als onderdeel van deze samenwerking zal Juniper een sterk geautomatiseerd netwerkplatform leveren voor de nieuwe technologiecampus van het team, dat begin 2023 klaar moet zijn.

Voor het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team was de beslissing om met Juniper in zee te gaan heel eenvoudig: met de toenemende nadruk op veilige netwerken als basis voor elk modern bedrijf, wilde de organisatie graag samenwerken met een leverancier die de voordelen begrijpt van veilige, cloud-gebaseerde, vaste en draadloze netwerkoplossingen. Oplossingen die kunnen omgaan met de geavanceerde, data-intensieve eisen van een Formule 1-team dat op meerdere continenten actief is.

De naam Juniper Networks zal dit weekend voor het eerst te zien zijn op de halo van de AMR21, de auto van het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team, tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi.

Jefferson Slack, Managing Director Commercial & Marketing, Aston Martin Cognizant Formula One™ Team, vertelt: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking met Juniper Networks. De behoeften van een Formule 1-team op het gebied van beveiligde netwerken zijn veelomvattend: we hebben het beste van het beste nodig op het gebied van prestaties, flexibiliteit en intelligentie. Dat geldt zowel voor onze activiteiten op het circuit, die een onmiddellijke, foutloze respons vereisen, als voor onze netwerkvereisten in de fabriek, die sterk en volledig schaalbaar moeten zijn. De adaptieve en geautomatiseerde oplossingen van Juniper passen perfect bij onze nieuwe 'smart factory'.

Mike Marcellin, SVP & Chief Marketing Officer, Juniper Networks, vertelt: "We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team. De waarden van onze organisaties liggen echt op één lijn. Ik kijk uit naar alle mogelijkheden die voor ons liggen - bijvoorbeeld om samen te werken aan een reeks duurzaamheidsprojecten die even relevant zijn in hun wereld als in de onze. Zoals vrijwel elke organisatie vandaag de dag, is het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team afhankelijk van zijn netwerk en verwacht daarom een consistente, superieure gebruikerservaring voor elke werknemer, inclusief engineers, coureurs, technici, racestrategen en managers. Juniper kijkt ernaar uit om een netwerkportfolio te leveren aan het team dat zich zal blijven focussen op hun ambitieuze uitbreidings- en ontwikkelingsprogramma.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Matig (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Juniper Networks
Juniper Networks vereenvoudigt de complexiteit van netwerken in het cloud-tijdperk met producten, oplossingen en services, die de manier waarop we verbindingen leggen, werken en leven te veranderen. We halen de traditionele beperkingen van netwerken weg om onze klanten en partners in staat te stellen geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken te leveren die de wereld verbinden.
Meer over Juniper Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.