Lenovo kondigt met "Lenovo 360" een Global Channel Framework aan dat oplossingen toegankelijker maakt voor partners

"Lenovo 360" stelt partners in staat om hun bedrijf te laten groeien via een uitgebreide toegang tot end-to-end oplossingen en diensten

| Lenovo | 3 min | 13 december 2021 11:17
Copyright: Lenovo
Lenovo onthult vandaag "Lenovo 360", het eerste wereldwijde framework dat ontworpen is om channel partners gemakkelijker toegang te bieden tot het volledige Lenovo-portfolio van toestellen, infrastructuur, diensten en oplossingen. Het nieuwe Lenovo 360-framework komt op een moment dat zowel kleine als grote bedrijven steeds meer overschakelen op het "Everything-as-a-Service"-consumptiemodel. Lenovo 360 helpt partners bij het benutten van service-geleide en op oplossingen-gebaseerde kansen met hun klanten te creeëren en nieuwe inkomstenstromen te genereren.

Lenovo 360 is ontworpen in samenwerking met de channel partners van Lenovo, en brengt de kernelementen van mensen, programma's en tools samen. Het framework omvat daarbij meer uniforme wereldwijde kanaalteamstructuren. Ook introduceert Lenovo 360 acht oplossingen die een grotere productiviteit en samenwerking van het personeel, flexibiliteit van de infrastructuur, verbeteringen op het vlak van duurzaamheid en industrie-specifieke oplossingen mogelijk maken om gedeelde zakelijke uitdagingen aan te pakken. zoals de initiatieven "Better Together" en "TruScale Accelerator," bieden partners de kans om hun inkomsten tot 30% of meer te verhogen op de verkoop van producten en oplossingen uit het Lenovo-portfolio, en op de verkoop via as-a-Service.

Lenovo 360, dat officieel in januari 2022 beschikbaar is, bouwt op de reorganisatie van de drie kernbedrijfseenheden in april 2021. Intelligent Devices Group, de zakelijke kern op het gebied van pc's en IoT, Infrastructure Solutions Group en een nieuwe Solutions and Services Group die zich richt op verticals en diensten. Het framework helpt partners om hun Lenovo-aanbod uit te breiden en daarmee hun verkoopprestaties te verhogen.

"We erkennen dat we partners hebben die hun inkomsten- en winststromen willen diversifiëren door meer service-led of solutions-based te worden," zegt Pascal Bourguet, Global Channel Chief, Lenovo. "Lenovo 360 verenigt ons portfolio op een manier die gemakkelijker toegang biedt tot al onze producten en oplossingen. Onze partners krijgen daardoor de mogelijkheid om die doelen na te streven. Tegelijk kunnen we onze pc- en infrastructuurgerichte partners nog steeds alles bieden waar ze om vragen."

"Vanwege de impact van de pandemie, zijn veel van de partners van Lenovo zijn op zoek naar toekomstbestendige oplossingen voor hun klanten. Oplossingen die nieuwe normen als work-from-anywhere (WFA) en andere hybride werkmodellen ondersteunen, zullen nu onder één framework beschikbaar zijn voor channel partners."

Het Lenovo 360-framework zorgt niet alleen voor de vereenvoudiging van het algemene partnerproces van Lenovo, maar biedt de channel partners van het bedrijf ook specifieke activeringen zoals opleidingen, certificeringen en channel marketing playbooks.

"Via Lenovo 360 hebben we ook kant-en-klare marketingmaterialen en -campagnes gecreëerd waar onze partners gebruik van kunnen maken. Zo kunnen ze net zo snel als wij de markt op gaan, met de meest actuele informatie over oplossingen en diensten," voegt Bourguet toe. "Daarnaast voegen we meer mogelijkheden toe om over de expertise van deskundigen te beschikken om een hoog niveau van dienstverlening te bieden dat garandeert dat onze partners altijd toegang hebben tot de producten, diensten, deskundigen en Lenovo-talent dat ze nodig hebben."

Lenovo 360 is vanaf januari 2022 wereldwijd beschikbaar voor partners via de Lenovo Partner Hub.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-onderneming met een waarde van US $ 50 miljard, 63.000 medewerkers en actief in 180 markten over de hele wereld. Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, ontwikkelen we wereldveranderende technologieën die een meer inclusieve, betrouwbare en duurzame digitale samenleving creëren. Door het ontwerpen, bouwen en bouwen van 's werelds meest complete portfolio van slimme apparaten en infrastructuur, leiden we ook een intelligente transformatie - om betere ervaringen en kansen te creëren voor miljoenen klanten over de hele wereld.
Meer over Lenovo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.