D-Link breidt EAGLE PRO AI uit met Wi-Fi 6 mesh

De uitbreiding verbetert de dekking met Wi-Fi 6 en levert zeer hoge datasnelheden

| D-Link | 2 min | 13 december 2021 12:23
Gewaardeerd
Copyright: D-Link
D-Link biedt nu ook een mesh-oplossing voor de wifi-routers in de EAGLE PRO AI-serie. De uitbreiding verbetert de dekking met Wi-Fi 6 en levert zeer hoge datasnelheden. Mesh-technologie in netwerken zorgt ervoor dat de dekking voortdurend wordt geoptimaliseerd. De EAGLE PRO AI van D-Link biedt aanvullend nog kunstmatige intelligentie. De uitbreiding maakt de netwerken van D-Link ideaal voor kleine en thuiskantoren.

D-Link is een toonaangevend leverancier van netwerk- en connectiviteitsoplossing voor consumenten en zakelijke klanten. De EAGLE PRO AI is een serie geavanceerde routers van D-Link en die wordt nu dus uitgebreid met de AX1500 Mesh Systems. Dualband netwerken krijgen zo gecombineerde draadloze snelheden tot 1.500 Mbps. Uiteraard gebruiken ze de nieuwste Wi-Fi 6-technologieën inclusief 1024 QAM, MU-MIMO en OFDMA. De EAGLE PRO-serie heeft een ingebouwde AI Wi-Fi Optimizer die continu verbinding maakt met het beste wifi-kanaal. De AI Traffic Optimizer zorgt voor prioritering van kritisch internetverkeer. Opgeteld krijgen gebruikers zo een optimale online gebruikerservaring en maximale stabiliteit.

EAGLE PRO AI AX1500 Mesh

De nieuwe oplossing EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Systems (M15-2, M15-3) is verkrijgbaar in sets van 2 en 3 stuks. Samen bieden ze ​​naadloze wifi-dekking tot respectievelijk 370 en 500 vierkante meter. Het systeem is optioneel uitbreidbaar tot maximaal 4 units. De AI Mesh Optimizer maakt steeds de sterkste verbinding bij het opzetten van een robuust mesh-netwerk.

Ingebouwde AI-assistent

De ingebouwde AI-assistent beoordeelt het netwerk automatisch en stuurt aanbevelingen en rapporten die kunnen worden geraadpleegd via de app van de EAGLE PRO AI of in de webconfiguratie van de devices. De beveiliging met WPA3 beschermt devices op het wifi-netwerk conform de nieuwste draadloze codering.
Apparatuur in de EAGLE PRO AI-serie is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen hun netwerk dus ook op een handige manier beheren via spraakbesturing.

Beschikbaarheid en prijzen

Het 3-pak is beschikbaar vanaf midden december en heeft een advies verkoopprijs van 193 euro. Het 2-pak volgt in het eerste kwartaal van 2022 en zal 129 euro kosten.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.