Ericsson produceert zijn eerste base stations in USA 5G-Smart Factory

| Ericsson | 2 min | 04 maart 2020 20:09
Copyright: Ericsson
  • Ericsson's eerste slimme fabriek in de Verenigde Staten is nu operationeel en produceert 5G-basisstations om snelle 5G-implementaties mogelijk te maken
  • Het eerste product is een Street Macro-basisstation dat soepele, snelle en kosteneffectieve 5G-implementaties mogelijk maakt
  • Met de fabriek zet Ericsson zich in voor het leveren van 5G aan Noord-Amerika
Ericsson Smart factory in Lewisville, Texas, heeft zijn eerste 5G basisstation geproduceerd. Zoals vorig jaar aangekondigd zal de fabriek een van de meest geavanceerde productiefaciliteiten in de industrie zijn als deze later dit jaar volledig operationeel is.

Het eerste product dat in de fabriek wordt gefabriceerd is de millimeter-wave Street Macro-oplossing, die de sleutel vormt tot het 5G-portfolio van Ericsson voor zijn Noord-Amerikaanse klanten. Alle radio-toegangscomponenten zijn ondergebracht in één lichtgewicht behuizing, waardoor serviceproviders een snelle groei van de 5G-dekking in complexe stadsomgevingen kunnen realiseren.

De Street Macro-oplossing, die deel uitmaakt van het Ericsson Radio System-portfolio, draagt ook bij aan de 5G-connectiviteit van Ericsson in de slimme fabriek.

Erik Simonsson, hoofd van de Amerikaanse 5G Smart Factory, Ericsson, zegt: "We zijn verheugd om geavanceerde 5G-radio producten te produceren voor onze Amerikaanse klanten, om te voldoen aan de vraag naar 5G-netwerken van de volgende generatie in het hele land. Het is ook spannend om onze eigen 5G-producten in de fabriek te gebruiken voor draadloze connectiviteit om de productie-efficiëntie te verhogen. Met de eerste 5G-basisstations die nu van de productielijn rollen, zijn we dit jaar op weg naar de meest volledig geautomatiseerde, duurzame 5G smart factory in de VS".

Flexibel werken en produceren

Door Ericsson's snelle en veilige 5G-connectiviteit zal de slimme fabriek flexibel kunnen werken en produceren, waarbij gebruik wordt gemaakt van industriële oplossingen zoals geautomatiseerde magazijnen, gekoppelde logistiek, geautomatiseerde assemblage, verpakking, productbehandeling en autonome wagentjes. Ericsson zal in eerste instantie ongeveer 100 mensen in dienst hebben in de fabriek.

De nieuwe USA 5G Smart Factory is een aanvulling op de wereldwijde leveringsstrategie van Ericsson, die ervoor zorgt dat het bedrijf dicht bij zijn klanten werkt door middel van zijn Amerikaanse, Europese en Aziatische activiteiten. Zo kan Ericsson snelle en wendbare leveringen garanderen en aan de eisen van de klant voldoen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ericsson
Ericsson (NASDAQ: ERIC) stelt communication service providers in staat de volledige potentie van connectiviteit te benutten. Het portfolio van het bedrijf bestaat uit netwerken, digital en managed services en emerging business, en is ontwikkeld om klanten te helpen bij hun digitalisering, vergroten efficiëntie en ontdekken van nieuwe inkomstenstromen. De investering die Ericsson doet in innovatie heeft ervoor gezorgd dat miljarden mensen wereldwijd profiteren van de voordelen van telefonie en mobiel breedband.
Meer over Ericsson
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.