Appronto winnaar van de Boomi EMEA Spotlight Award 2021

Prijswinnaars werden bekend gemaakt tijdens de virtuele Boomi Global Partner Summit

| Appronto | 2 min | 13 december 2021 13:39
Copyright: Boomi
Appronto, specialist in low-code bedrijfsapplicaties en cloud integraties, is door Boomi, de specialist op het gebied van slimme connectiviteit en automatisering, uitgeroepen tot winnaar van de Boomi EMEA Spotlight Award 2021. Appronto nam de prijs in ontvangst tijdens de jaarlijkse Boomi Partner Summit.

Appronto heeft tientallen klanten in Nederland geholpen met het integreren van hun bedrijfsapplicaties en het verbeteren van hun datakwaliteit. Appronto won de EMEA Spotlight Award 2021 award mede dankzij hun project bij Tony's Chocolonely. Daar zorgden Appronto en Boomi ervoor dat het complexe applicatielandschap van de chocoladefabrikant volledig werd geïntegreerd, zodat alle data nu op één plek samenkomt. Andere redenen voor het winnen van de prijs zijn onder meer het binnenhalen van bijna 20 nieuwe Boomi-klanten, een groei van 48 procent ten opzichte van vorig jaar.

Bas van der Horst, medeoprichter en algemeen directeur van Appronto: “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Boomi. Het AtomSphere Platform is het beste en meest flexibele platform om een modern integratielandschap te realiseren en biedt functionaliteit op alle onderdelen van low-code oplossingen. Bovendien is het gebruiksvriendelijk, waardoor we snel krachtige oplossingen voor onze klanten kunnen bouwen. We zijn enorm trots dat Boomi's team op de hoogte is van de mooie projecten die we dit jaar voor hen hebben uitgevoerd. Dat we de Boomi EMEA Spotlight Award 2021 hebben gewonnen is nog mooier. We hopen komend jaar nog veel meer organisaties te helpen met moderne en succesvolle oplossingen voor integraties en het verbeteren van de datakwaliteit.”

“Als een bedrijf overstapt naar een volledig digitaal landschap, is het niet altijd gemakkelijk om data centraal te stellen in hun bedrijfsstrategie. Bedrijven hebben een gedegen strategie en ondersteuning nodig bij elke stap van hun digitale transformatietraject”, zegt David Tavolaro, Vice-president Global Business Development van Boomi. “Daarom is het onderhouden van ons partnernetwerk een topprioriteit voor Boomi. Ons netwerk helpt klanten bij het ontwikkelen en beheren van complexe architecturen in alle soorten en maten. We zijn vereerd om onze partners te erkennen voor het werk dat ze het afgelopen jaar voor ons hebben gedaan. We kunnen niet wachten om te zien wat hun volgende stappen zijn in het komende jaar."

Boomi Global Partner Summit

De prijswinnaars werden bekend gemaakt tijdens de virtuele Boomi Global Partner Summit, die werd gehouden op 9 december 2021. Appronto werd erkend als een innovatieve partner die met succes de breedte van het Boomi AtomSphere-platform benut om integratie, creativiteit en innovatie voor bedrijven mogelijk te maken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appronto
Wij ontwikkelen unieke intelligente softwareoplossingen die hét verschil maken en je bedrijf laten excelleren in de markt. We zijn innovators en kijken en zien verder dan het IT-landschap. We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Met behulp van de beste disruptieve en innovatieve software leveren we altijd kwaliteit. Dat doen we snel, effectief maar vooral samen. We zijn graag partners die langdurig samenwerken en succes vooropstellen.
Meer over Appronto
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.