AZERION & EFIC1: Bedrijfscombinatie Amsterdam exchange

Bedrijfscombinatie op het vlak van digitale media, entertainment en gaming

| Azerion | 1 min | 13 december 2021 14:36
Copyright: Azerion
Vandaag kondigen Azerion, het snelgroeiende digitale entertainment en mediabedrijf, en EFIC1, een Europese Special Purpose Acquisition Company (SPAC) die is opgericht om een Europees technologiebedrijf over te nemen, gezamenlijk aan dat zij een overeenkomst hebben bereikt over een bedrijfscombinatie, waardoor Azerion een beursgenoteerd bedrijf beoogd worden op Euronext Amsterdam.

Gewaardeerd op 1,3 miljard euro, zal de voorgestelde bedrijfscombinatie Azerion/EFIC1 naar verwachting de positionering van Azerion als Europese krachtpatser op het gebied van digitaal entertainment versterken door het gemakkelijker toegang te geven tot de kapitaalmarkten.

In 2021 heeft Azerion een ambitieuze acquisitiecampagne afgerond, waarbij toonaangevende digitale advertentiebedrijven zoals Sublime in Frankrijk, Inskin Media in het VK, KeyMobile en Strossle in Zweden deel zijn gaan uitmaken van de Azerion-bedrijvengroep. De Azerion/EFIC1 bedrijfscombinatie bevestigt Azerion’s doel om zijn positie als digitale entertainment krachtpatser van Europese te versterken- en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van digitaal gamen.

De bedrijfscombinatie zal Azerion in staat stellen kansen te benutten in de digitale entertainment- en advertentiemarkten en te investeren in de ontwikkeling van baanbrekende technologieën zoals augmented en virtual reality, blockchain en innovatieve advertenties.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion (AMS:AZRN) is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.