Shippeo benoemt Anand Medepalli tot Chief Product Officer

| Shippeo | 3 min | 14 december 2021 9:08
Afbeelding: Anand Medepalli, Chief Product Officer bij Shippeo | Copyright: Shippeo
Shippeo, een wereldwijd toonaangevende en Europese specialist in real-time transportation visibility, heeft Anand Medepalli benoemd tot Chief Product Officer. Anand zal het bedrijf door een tijd van immense groei leiden en klanten ondersteunen met een vernieuwende visie op Shippeo’s productaanbod.

Anand heeft meer dan 25 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven als trusted advisor op het gebied van productstrategie, commerciële strategie en planning van kapitaalgoederen in transport, supply chain en financiële dienstverlening. Hij heeft een groot deel van zijn carrière besteed aan het adviseren van bedrijven en het bedenken van innovatieve oplossingen om hun groei te bevorderen. Voor zijn komst naar Shippeo was Anand verantwoordelijk voor AI-oplossingen bij ServiceNow. Daarvoor was hij Head of Products bij Element AI, het bedrijf dat door ServiceNow is overgenomen. Eerder in zijn carrière heeft Anand meerdere jaren bij Blue Yonder gewerkt als Vice President of Retail Planning Products.

Indrukwekkende technologie

"Wie om zich heen kijkt, weet dat supply chains onder druk staan. Om hun klanten te bedienen hebben verladers, vervoerders en logistiek dienstverleners meer dan ooit behoefte aan visibilty. Ze hebben oplossingen nodig die hen accuraat inzicht geven in hun operatie”, zegt de nieuwe Chief Product Officer Anand Medepalli. “Shippeo beschikt over de juiste visie en over indrukwekkende technologie. Daarmee zijn ze in staat om dit probleem te tackelen en volop waarde te creëren voor enkele zeer innovatieve en gerenommeerde klanten. Ik heb geen moment getwijfeld toen ik de kans kreeg om me aan te sluiten bij Shippeo. Hier kan ik mijn passie voor supply chain, big data, machine learning en artificial intelligence uitleven en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan onze klanten.”

Met meer dan 100 klanten, waaronder wereldmerken als Coca-Cola HBC, Faurecia en Total, blinkt Shippeo uit in het voorspellen van aankomsttijden (estimated time of arrival, ETA), zowel in nauwkeurigheid als in betrouwbaarheid. Daarnaast stelt Shippeo zijn klanten in staat om multimodale zendingen in detail te volgen, tot op het niveau van individuele goederen, waarbij alle transportmodaliteiten inclusief zee- en wegvervoer van zowel volle vrachten als deelvrachten worden ondersteund. Shippeo wil uitgroeien tot het leidende systeem voor het runnen van supply chains en de basis leggen voor volledig geautomatiseerde en duurzame, wereldwijd opererende supply chains.

Veel kennis en ervaring

Lucien Besse, Shippeo’s Chief Operating Officer, heet Anand welkom in het team. “Wij zijn verheugd dat Anand het managementteam van Shippeo komt versterken. Hij brengt veel kennis en ervaring in op het snijvlak van productstrategie, artificial intelligence, machine learning en supply chain management”, zegt Besse. “Als Chief Product Officer zal hij de productstrategie uitzetten waarmee we de markt voor supply chain visibility zullen openbreken met innovatieve oplossingen. Hij zal een sleutelrol spelen in de ontwikkeling en het aanhoudende succes van ons bedrijf. Zijn diepgaande kennis en ervaring in de markt zijn van onschatbare waarde. Hij is zonder twijfel een grote aanwinst voor ons managementteam.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shippeo
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over Shippeo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.