Ingram Micro Nederland voegt Sophos toe aan het Cyber Security-portfolio

Ingram Micro’s Sales Manager Security, Jan-Willem van der Velde, is overtuigd van de meerwaarde van de samenwerking met Sophos

| Sophos | 2 min | 14 december 2021 11:39
Copyright: Sophos
Het Cyber Security-portfolio van Ingram Micro Nederland bevat vanaf vandaag ook de hardware, software en threat response-producten van Sophos, wereldwijd leider in cybersecurity van de nieuwste generatie.

Ingram Micro’s Sales Manager Security, Jan-Willem van der Velde, is overtuigd van de meerwaarde van de samenwerking met Sophos. “Als Ingram Micro streven we ernaar om de beste oplossing te bieden aan onze partners en hun eindklanten. Door de samenwerking met Sophos aan te gaan, heeft Ingram Micro naast onze bestaande vendoren een fantastische uitbreiding voor het Ingram Micro Cyber Security-portfolio. Wij zijn zeer verheugd dat we ons portfolio met Sophos kunnen uitbreiden. Naast de verschillende Cyber Security-toepassingen binnen hun portfolio, zoals hun End Point & Firewall-oplossing, biedt Sophos met onder andere hun MSP-model mooie kansen voor onze partners en hun eindklanten. Wij zien een vruchtbare samenwerking met Sophos tegemoet.”

Sophos Channel Director voor Benelux, Hans Claeskens, kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met Ingram Micro. “Ingram Micro vertegenwoordigt een waardevolle distributiepartner in Nederland, met bewezen ondersteuningsprogramma's voor partners en een drive om resultaten te behalen voor de leveranciers die het vertegenwoordigt. Het dreigingslandschap waarin cybersecurity opereert, evolueert voortdurend en er zijn de afgelopen jaren aanzienlijke verschuivingen geweest in zowel de zakelijke omgevingen als de aard van aanvallen, zoals blijkt uit het 2022 Threat Report van Sophos. Met Sophos’ portfolio van beveiligingsoplossingen, ondersteund door ons Adaptive Cybersecurity Ecosystem, pakken we deze nieuwe realiteit aan door de onderlinge verbondenheid van bedrijven en de online wereld te beschermen voor onze partners en klanten.”

In de steeds meer gedigitaliseerde samenleving is de bescherming van onze cyberactiviteiten van kritiek belang. Sophos is een vendor die daarom niet kan ontbreken in het aanbod van Ingram Micro. Op 20 januari vindt er een introductie webinar plaats waarin men alles kan ontdekken over Sophos.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sophos
Als wereldwijde leider in next-gen cybersecurity beschermt Sophos (LSE: SOPH) organisaties tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen. Aangedreven door SophosLabs, een wereldwijd team voor threat intelligence en data science, beschermen de cloudgebaseerde en AI-aangedreven oplossingen laptops, servers, mobiele devices en netwerken tegen immer evoluerende cyberaanvaltechnieken waaronder ransomware, malware, exploits en phishing.

Het cloudgebaseerde beheerplatform Sophos Central integreert het volledige portfolio van Sophos’ next-genoplossingen (waaronder de endpointoplossing Intercept X en XG next-gen firewall) in een enkel ‘gesynchroniseerd beveiligingssysteem’ dat via een set API's toegankelijk is.
Meer over Sophos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.