Nokia en Celonis zetten nieuwe standaard voor bedrijfsprocessen

De bedrijven gaan samen een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkelen en creëren voor verschillende bedrijfsprocessen in allerlei disciplines

| Celonis | 2 min | 14 december 2021 14:18
Copyright: Celonis
Celonis, wereldwijd leider in execution management, en Nokia kondigen een nieuwe samenwerking aan. De bedrijven gaan samen een nieuwe kwaliteitsstandaard ontwikkelen en creëren voor verschillende bedrijfsprocessen in allerlei disciplines.

Als deel van de samenwerking gaat Nokia Celonis’ Execution Management System (EMS) binnen het hele bedrijf gebruiken. Nokia is ook van plan Execution Apps te ontwikkelen en beschikbaar te stellen in de Celonis EMS Store.

Marco Wirén, CFO bij Nokia: “Met onze samenwerking met Celonis richten we ons op het aandrijven van digitale procestransformatie binnen de hele organisatie, om zo constant te blijven verbeteren. Hiervoor zijn onder andere verbetering van de automatiseringsniveaus en méér transparantie, verantwoordelijkheid, eenvoud en kostenefficiëntie nodig.”

Eerste pilot

Nokia draaide een eerste pilot met Celonis in november 2020, op processen voor order to invoice, source to pay en accounts payable. De waarde die dat opleverde overtuigde Nokia om het gebruik van Celonis uit te breiden. De rollout is nu ook op accounts receivabl’, accounts payable en order management execution apps volbracht. Gebruikers in die bedrijfstakken kunnen door de integratie van Celonis data en intelligentie aan hun processen toevoegen zonder de onderliggende transactiesystemen aan te hoeven passen.

Miguel Milano, CRO en mede-eigenaar van Celonis: “We zijn van plan Nokia een modelvoorbeeld te maken van- en voor onze succesvolle klanten. Onze visie is dat de procesverbeteringen die we samen met Nokia voor de digitale transformatie ontwikkelen, een standaard zetten voor organisaties in veel verschillende industrieën en disciplines. Celonis en Nokia werken hier hard aan en we maken de apps die uit onze samenwerking voortkomen beschikbaar via de Celonis EMS Store. Deze gebruiksvriendelijke, ready to use apps adresseren specifieke uitdagingen voor organisaties en kunnen die snel, vertrouwd en effectief oplossen.”

Nokia CFO Marco Wirén voegt toe: “Het delen van onze best practices in de Celonis EMS Store is deel van onze toewijding om innovatie en technologisch leiderschap naar mobiele, vaste- en cloudnetwerken te brengen. We creëren zo ook waarde met intellectueel eigendom en langetermijnonderzoek in onze award winnende Nokia Bell Labs. We geloven erin dat de Execution Apps die we ontwikkelen op het Celonis platform snel erkend worden als de nieuwe wereldwijde standaard in onze branche.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.