Nederlandse scale-up FeedbackFruits wint twee Reimagine Education Awards

De Reimagine Education Awards worden beschouwd als de Oscars van het onderwijs

| FeedbackFruits | 2 min | 14 december 2021 14:45
Gewaardeerd
Afbeelding: Het team van FeedbackFruits | Copyright: FeedbackFruits
FeedbackFruits heeft tijdens de “Oscars van het onderwijs”, de Reimagine Education Awards, twee prijzen gewonnen. De Nederlandse EdTech scale-up won een gouden award in de categorie ‘E-Learning’ met hun Tool Suite en zilver in de categorie ‘Artificiële Intelligentie’ met Automated Feedback.

De Reimagine Education Awards worden beschouwd als de Oscars van het onderwijs en het zijn één van de grootste wereldwijde prijzenprogramma’s voor onderwijskundige innovaties. De Awards, georganiseerd door de Wharton School en QS Quacquarelli Symonds, belonen initiatieven die de leerresultaten en de inzetbaarheid van studenten verbeteren en zo het onderwijslandschap fundamenteel veranderen.

Verrast

Ewoud de Kok, CEO van FeedbackFruits, is aangenaam verrast dat zijn organisatie twee prijzen in de wacht wist te slepen: “De awards zijn niet alleen voor FeedbackFruits maar voor de hele Nederlandse onderwijssector die is aangesloten bij onze Onderwijs DoeTank. In de Onderwijs DoeTank ontwikkelen we door middel van co-creatie met de onderwijsinstellingen alle tools die gezamenlijk onze toolsuite vormen.”

Voor Joost Verdoorn, Head of Product bij FeedbackFruits, zijn de prijzen een bevestiging dat de organisatie de goede weg is ingeslagen: “Doordat we in co-creatie met onze onderwijspartners niet alleen onze tools maar ook kunstmatige intelligentie ontwikkelen borgen we publieke waarden als privacy, veiligheid en soevereiniteit in onze code. Bij veel bedrijven is AI een black-box waar soms verkeerde motieven in geprogrammeerd zitten, dit willen wij ten allen tijden voorkomen en daarom betrekken wij onze partners in elke stap van het proces."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over FeedbackFruits
FeedbackFruits is een wereldwijd opererende scale up, gevestigd in Amsterdam en geboren op de TU-Delft. Wij innoveren al 9 jaar met 100+ instellingen wereldwijd binnen de Onderwijs DoeTank, met het doel om een didactische onderwijstransitie van binnenuit vorm te geven. In co-creatie met onderwijsinstellingen ontwikkelen we tools die de betrokkenheid van studenten stimuleren en tegelijkertijd de productiviteit van docenten verhogen.
Meer over FeedbackFruits
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.