Azerion verwelkomt WildBrain's De Teletubbies in Habbo en Hotel Hideaway

De geliefde Teletubbies brengen plezier en vreugde naar de online social communities in de vorm van virtuele producten

| Azerion | 2 min | 14 december 2021 15:31
Copyright: Azerion
Azerion, het digitale entertainment- en mediaplatform achter de populaire online games Habbo en Hotel Hideaway, verwelkomt de iconische Teletubbies in zijn metaverse om de 25e verjaardag van het vrolijke viertal te vieren in 2022. Als gevolg van een nieuwe samenwerking met WildBrain, eigenaar van de Teletubbies en een wereldwijde leider op het gebied van entertainment voor kinderen en families, worden de Teletubbies exclusief geïntroduceerd in Habbo en Hotel Hideaway. De digitale items bestaan onder andere uit Teletubbies-branded avatar onesies gebaseerd op Dipsy, Tinky Winky, Laa-Laa en Po. Ook kunnen spelers items verwachten zoals de Tubby Toaster, de welbekende Custard Machine en Noo-Noo de stofzuiger, waarmee spelers hun kamers kunnen aankleden in de game.

Habbo is in het jaar 2000 opgericht door het Finse bedrijf Sulake. Deze metaverse was de eerste van zijn soort en inmiddels is de virtuele wereld en het sociale gaming-platform met onderscheidende pixel art-stijl beschikbaar in negen talen en trekt het jongvolwassenen (Gen-Z/Y) vanuit meer dan 150 landen aan. Hotel Hideaway is van dezelfde makers en biedt een 3D rollenspel-ervaring met naadloos geïntegreerde, creatieve evenementen om elkaar op unieke manieren te ontmoeten, gezamenlijke momenten te creëren en te delen.

De merksamenwerking wordt overzien door Bare Tree Media, een leider op het gebied van digitale engagement voor merken en tevens wereldwijd licentiehouder van Teletubbies, samen met WildBrain's licentiebureau WildBrain CPLG.

‘We zijn verheugd om samen te werken met Bare Tree Media en WildBrain en daarmee de Teletubbies te verwelkomen in onze virtuele werelden’, zegt Madelon Smittenaar, Business Development bij Azerion. ‘Deze partnership laat de vele mogelijkheden en ervaringen zien die merksamenwerkingen met zich mee kunnen brengen. De waarden van de Teletubbies resoneren met de diverse en inclusieve communities van Habbo en Hotel Hideaway.’

‘Het is fantastisch om de Teletubbies naar de metaverse te kunnen brengen in de vorm van verschillende virtuele items voor avatars en virtuele ruimtes in Habbo en Hotel Hideaway,’ zegt Robert Ferrari, President van Bare Tree Media. ‘De nostalgie die de Teletubbies met zich meebrengen als begrippen binnen de popcultuur vormt een uitstekende match met de spelers van de game en we kijken uit naar verdere releases in 2022.’

‘Dit is onze eerste gezamenlijke onderneming in de metaverse met de Teletubbies en we kunnen niet wachten om te zien hoe fans uit Gen Z interacteren met het merk op nieuwe en unieke manieren. Dit is slechts het begin van de viering van 25 jaar Teletubbies en met de hulp van nieuwe partners en activiteiten in 2022 gaan we door met het tot leven brengen van het merk bij de fans', concludeert Jasen Wright, VP van WildBrain CPLG in Noord-Amerika.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion (AMS:AZRN) is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.