LG Lifestyle TV’s: Unieke kijkmogelijkheden en -ervaringen voor unieke tijden

Een totaal andere manier van TV-kijken met nieuwe designs en functies, afgestemd op de tijd die we tegenwoordig thuis doorbrengen

| LG Electronics | 4 min | 15 december 2021 10:56
Copyright: LG Electronics
Op de Consumer Electronics Show (CES) van 2022, onthult LG Electronics (LG) haar nieuwe, originele Lifestyle TV line-up. Die is volledig ontwikkeld voor onze hedendaagse manier van leven waarin ons thuis centraal staat. Dankzij de maximale veelzijdigheid, stijlvolle ruimtelijke integratie en praktische plaatsing kunnen LG Lifestyle TV’s elk huis omtoveren tot een kantoor, fitness, galerij, atelier of een entertainment center. Tegelijk brengen ze het interieur naar het hoger level en maken ze het dagelijkse leven nog aangenamer.

De LG Objet TV (model 65 Art90) en de LG StanbyME (model 27Art10) zijn de blikvangers van deze baanbrekende line-up. Deze twee innovaties breken met het conventionele display-design om nieuwe waarde en gebruikservaringen te creëren. In de hedendaagse multifunctionele woningen waar we zowel werken, leren, entertainen als ontspannen, zijn deze producten met hun uitzonderlijke vorm en functies de perfecte oplossing.

Buitengewone beeldkwaliteit op een canvas

De LG Objet TV lijkt op een schilderijcanvas en is dankzij zijn minimalistisch ontwerp en de neutrale kleuren in elke ruimte in te passen. Het toestel maakt iedere kamer met de klap verfijnder en aangenamer voor het oog. Met één druk op de knop past de LG Objet TV zich aan de verschillende behoeften van de kijker aan. Zo kan de cover hoger of lager, op de gewenste hoogte worden geplaatst. De cover kan verlaagd worden om een maximale kijkervaring te bieden of het kan de display deels bedekken om alleen enkele lifestyle functies in beeld te brengen.

In Full View Mode creëren de LG Objet TV’s met 65 inch OLED evo scherm en geavanceerde processor een verbluffende kijkervaring: elke vorm van content komt helemaal tot leven dankzij de scherpe en accurate kleuren en het uitzonderlijke contrast. Naast de buitengewone beeldkwaliteit beschikt deze premium TV ook over een 80W 4.2-channel sound system dat een bioscoopwaardig geluid produceert waardoor de kijker volledig in een film of serie opgaat. In Line View mode geeft de TV datum en tijd weer en kan hij als een handige audiospeler gebruikt worden. Om een volledige verzameling van exclusieve en bij de ruimte aansluitende beelden te tonen, is de Gallery-functie[1] uitermate geschikt.

Kleuren die in elk interieur passen

De verwisselbare stoffen cover die de LG Objet TV zo uniek maakt, is vervaardigd door de Deense textiel innovator Kvadrat. De drie beschikbare kleuren – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood en Kvadrat Green – zijn zorgvuldig uitgekozen zodat ze met een brede waaier aan kleuren matchen en in alle interieuren passen.

De installatie is net zo elegant en eenvoudig als het design van de Objet TV zelf. Het slanke maar stevige toestel is zo ontworpen dat het in een hoek van maximaal 5 graden tegen de muur geplaatst kan worden, net zoals kunst vaak tentoongesteld wordt in galerijen. Het in-cable frame systeem maakt het makkelijk om externe apparaten zoals een Set Top Box of een spelconsole aan te sluiten en toch de strakke hedendaagse lijnen te behouden. De TV kan ook vlak tegen de muur geïnstalleerd worden om maximaal op te gaan in de woonruimte[2].

Televisie op wielen

De andere innovatie in de nieuwe LG Lifestyle TV lineup, is de LG StanbyME, het ideale gezelschap voor de kijkgewoontes van vandaag. Dit uitzonderlijke entertainment center is een draadloos TV-scherm met een ingebouwde batterij die tot drie uur meegaat. Het is bevestigd aan een verplaatsbare stand op wielen. De LG StanbyME kan makkelijk van de ene naar de andere kamer gerold worden met als ultieme vrijheid dat er overal gekeken kan worden. Het 27 inch scherm is niet alleen ideaal voor films, TV-shows en het streamen van video content, maar ook voor video conferencing met familie, vrienden of collega’s of zelfs om online lessen te volgen.

Dankzij zijn ergonomische design biedt de LG StanbyME een ongeëvenaard gemak en kijkcomfort. Het scherm kan gedraaid en gekanteld worden en zowel liggend als staand gebruikt worden. De hoogte kan zo worden aangepast dat het ideale kijkcomfort wordt bereikt in elke situatie: liggend in bed, kokend in de keuken of languit in de woonkamer. Het streamen van content met de LG StanbyME is kinderspel dankzij Mobile Screen Mirroring dat naadloos met de laatste Android en iOS smartphones en NFC werkt. Een afneembare houder biedt de gebruiker de mogelijkheid om een telefoon bovenaan het scherm te plaatsen als snelle en veilige optie voor video calls, online lessen en streaming content. Zowel draadloos als via USB of HDMI kan er ook een verbinding met pc’s en laptops gemaakt worden.

Gepersonaliseerde kijkervaring

De intuïtieve bedieningsmogelijkheden zoals afstandsbediening, touch en bewegingsherkenning verhogen de gebruiksvriendelijkheid van de LG StanbyME. De specifiek ontworpen user interface is anders dan die van een gebruikelijke TV en biedt een gepersonaliseerde kijkervaring. De LG StanbyME heeft een subtiel en modern design dat past bij gevarieerde omgevingen. De achterkant is bedekt met stof met textuur in de exclusieve kleur Pure Beige. Zo voegt de tv een warm en natuurlijk gevoel aan elke ruimte toe. Als de LG StanbyME niet als TV gebruikt wordt, kan hij ook voor de sfeer zorgen door prachtige kunstwerken, foto’s of een kalender en klok weer te geven.
  1. Gallery in Line View mode selecteren, roept automatisch Full View mode op;
  2. Om de installatie aan de muur te bevestigen, zijn bijkomende accessoires nodig. Verwijder eerst de meegeleverde beugel van de LG Objet TV.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.