Duurzaamheidsplatform Worldfavor benoemt Lise Alm tot Chief Strategy Officer

Het bedrijf hoopt met de leiderschapskwaliteiten van Alm op strategisch en innovatief niveau de voortdurende groei van het bedrijf te versnellen

| Worldfavor | 2 min | 15 december 2021 11:05
Afbeelding: Lise Alm, Chief Strategy Officer bij Worldfavor | Copyright: Worldfavor
Worldfavor, het wereldwijde duurzaamheidsplatform dat het eenvoudig maakt voor organisaties om duurzaamheidsdata op te vragen, te delen en toe te passen, maakt vandaag bekent dat Lise Alm benoemd is tot Chief Strategy Officer (CSO). Het bedrijf hoopt met de leiderschapskwaliteiten van Alm op strategisch en innovatief niveau de voortdurende groei van het bedrijf te versnellen.

Lise Alm heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van business development, strategie en corporate affairs op het snijvlak van recht en technologie. Alm heeft ervaring als een van de eerste medewerkers van Spotify en had een grote rol in de wereldwijde expansie van het muziekplatform naar meerdere markten in de eerdere scale-up fase van het bedrijf. Verder heeft ze een belangrijke senior management rol vervuld bij de scaleup Volumental op het gebied van business development, commerciële strategie en wereldwijde sales en partnerships.

“Ik ben opgeleid tot jurist, business developer naar keuze en ondernemer in hart en nieren. Mijn grootste passie is om dingen beter te maken - processen, bedrijven, en – durf ik te stellen - de wereld. Het is een groot voorrecht om deel uit te maken van het bruisende Worldfavor-team en samen te werken met enkele van de slimste mensen in de sector met als doel duurzaamheid mainstream te maken en een duurzamere toekomst mogelijk te maken,” zegt Lise Alm, CSO bij Worldfavor.

Als Chief Strategy Officer zal Alm zich voornamelijk richten op het overzien, ontwikkelen en uitvoeren van de strategie van het bedrijf. Als onderdeel van het managementteam zal Lise de strategische initiatieven en toekomstige doelen van Worldfavor formuleren en faciliteren. Ze zal de strategische initiatieven van de organisatie op lange en korte termijn ontwikkelen en Worldfavor's voortdurende groei en expansie ondersteunen.

Andreas Liljendahl, CEO van Worldfavor, vertelt: “2021 is een opmerkelijk jaar geweest voor Worldfavor en we hebben op elk niveau binnen het bedrijf groei doorgemaakt. De komst van Lise is een belangrijke investering in onze voortdurende groei. Met Lise's bewezen achtergrond in het implementeren van vooruitstrevende groeistrategieën, heb ik meer vertrouwen dan ooit in ons vermogen om onze visie uit te voeren om een toekomst te creëren waarin mensen, de planeet en de economie samen gedijen door het versnellen van transparantie en het mogelijk maken van duurzame beslissingen voor alle bedrijven en individuen. Lise zal een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van de strategische visie en groeistrategie van Worldfavor en ik ben er trots om haar te mogen verwelkomen in het team”, zegt Andreas Liljendahl, CEO van Worldfavor.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Worldfavor
Worldfavor maakt het voor organisaties gemakkelijk om informatie over duurzaamheid te benaderen en te delen. We bouwen technologie om ervoor te zorgen dat de gegevens daadwerkelijk worden gebruikt om inzichten te krijgen en betere beslissingen te nemen die van invloed zijn op, nou ja, eigenlijk iedereen. Tegenwoordig zijn we een toonaangevend platform in ons vakgebied. Organisaties vertrouwen op ons netwerk om duurzaamheidswerk te optimaliseren en te profiteren van onbenutte zakelijke kansen. Dankzij Worldfavor worden elke dag honderden duurzame beslissingen genomen die waardeketens over de hele wereld transformeren.
Meer over Worldfavor
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.