Nuki Smart Lock zorgt voor zorgeloze thuislevering van al je pakjes

Nooit meer een gemist pakket

| Nuki | 3 min | 16 december 2021 13:49
Copyright: Nuki
Naar de winkel gaan om je kerstcadeaus te kopen, gebeurt steeds minder vandaag de dag. Cadeaus worden vaak last-minute besteld en net op tijd geleverd. Op zo’n momenten ziet niemand graag de melding dat de koerier je gemist heeft omdat je even niet thuis was. De Nuki Smart Lock veegt al die pakjeszorgen van de baan zodat jij geen volledige dagen voor het raam moet zitten.

De feestdagen komen eraan en dat is voor iedereen een stressvolle periode. Je moet het perfecte diner voorbereiden, je outfit zorgvuldig uitkiezen en voor iedereen origineel cadeau vinden. Voor dat laatste gaan we steeds vaker online shoppen en moeten we vertrouwen op koerierdiensten. Zo hoef je zelf de winkelstraten niet te trotseren, maar als je vervolgens ziet dat je pakket tussen 8u30 en 22u aan zal komen, word je bijna gedwongen om heel de dag binnen te blijven. Dit hele proces kan efficiënter worden door middel van de Nuki Smart Lock 3.0 en Smart Lock 3.0 Pro.

Exponentiële groei van verzendingen vraagt om hogere efficiëntie

Een marktstudie uit 2020 heeft aangetoond dat meer dan 50% van de mensen willen dat koerierdiensten zich beter houden aan hun leveringsmomenten. De meerderheid gaf daarnaast aan dat ze graag zelf een tijdslot voor de levering willen kiezen. Combineer dit met de 131 miljard pakketten die in 2020 verscheept werden en je ziet al gauw dat dit proces verbeterd kan worden. In 2026 zouden dit zelfs meer dan 266 miljard pakketten zijn over heel de wereld. Nuki wil haar steentje bijdragen aan deze exponentiële groei van de pakjesmaatschappij.


Laat de koerier binnen, waar je ook bent

Met de Nuki Smart Lock 3.0 en Nuki Bridge of Nuki Smart Lock 3.0 Pro met ingebouwde Wi-Fi, heb jij overal de controle over je deur. Als je dit combineert met een videodeurbel dan kan je de koerier zeggen waar hij het pakket mag achterlaten en hem binnenlaten. Nuki kan bovendien gekoppeld worden aan bepaalde videodeurbellen, waaronder die van Ring. Met die koppeling kan jij vanuit de Ring-app de deur openen zonder dat je moet wisselen naar de Nuki-app. Met de Auto Lock-instelling, vergrendelt de Nuki Smart Lock zich tot slot automatisch wanneer de koerier de deur sluit. Op deze manier is er een geheel contactloze levering, wat extra handig is tijdens de coronapandemie.


Volledige automatisering met de Nuki Keypad

Met de Nuki Keypad kan je dit proces nog efficiënter maken. De Nuki Keypad staat je toe unieke toegangscodes aan te maken voor verschillende gebruikers en elke gebruiker gepersonaliseerde rechten te geven. Zo kan je de koerier een eigen code toewijzen met een tijdslimiet en beperkte rechten. Geef simpelweg in de leveringsinstructies aan wat de code is en waar het pakket achtergelaten mag worden. Hier is het wel aangeraden om beveiligingscamera’s binnenshuis te hebben zodat je kan controleren of de koerier zich aan de instructies heeft gehouden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.