Distology kondigt een nieuwe samenwerking aan met Encore

Encore helpt IT-leiders bij het beheren van cyberbeveiligingsoplossingen en het dichten van gaten in hun verdediging

| Distology | 2 min | 16 december 2021 14:59
Copyright: Encore
Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van cybersecurityoplossingen, heeft een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd met Encore, een ontwikkelaar van een Cyber Asset Attack Surface Management (CAASM) oplossing.

Encore helpt IT-leiders bij het beheren van cyberbeveiligingsoplossingen en het dichten van gaten in hun verdediging door de data van de volledige security stack van een bedrijf te consolideren in één eenvoudige interface. In een wereld waarin werken op afstand de norm is geworden, beschermt Encore bedrijven tegen inbreuken door de efficiëntie te stroomlijnen en in één dashboard aan te geven waar de grootste risico's liggen. Encore is geïntegreerd met meer dan 40 toonaangevende beveiligingstools en dit aantal groeit voortdurend om nieuwe integraties toe te voegen.

Brendan Kotze, CEO van Encore, licht toe: “We zijn erg enthousiast over onze samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Distology het Encore portfolio naar de EMEA markt te brengen. Wij geloven dat Distology de perfecte mix heeft van visie, passie en specialistische IT Security focus. Hun expertise gekoppeld aan een cultuur van excellentie geeft ons het vertrouwen dat Distology zal fungeren als een verlengstuk van ons eigen team."

"Uiteindelijk is het doel van elke cyberbeveiligingsoplossing om de risico's voor bedrijven te verminderen. Met Encore hebben we een oplossing die niet alleen helpt om eventuele hiaten te dichten, maar ook om de ROI te meten en de prestaties van bestaande cyberbeveiligingsoplossingen te verbeteren,” aldus Lance Williams, Chief Product Officer bij Distology.

“Encore gebruikt open-source informatie, waarmee organisaties kunnen zien of de accounts van het bedrijf zijn blootgesteld of deel uitmaken van een extern datalek. Dit betekent dat organisaties preventief zijwaartse bewegingen in kaart kunnen brengen en zichzelf kunnen beschermen tegen potentiële aanvallen. Dit is informatie waar bedrijven van alle soorten en maten baat bij hebben. Daarom kijk ik bijzonder uit naar de lancering van ons partnerschap met het Encore-team."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Distology
Over Distology
Distology is een market enabler die échte waarde wil bieden voor de distributie van cybersecurity oplossingen. Distology staat voor innovatieve en disruptieve technologie en streeft ernaar om het reseller netwerk te prikkelen en te inspireren. Het ethos van het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid. Daarnaast wil Distology hoogwaardige end-to-end ondersteuning en commerciële middelen bieden voor de volledige verkoopcyclus. 
Meer over Distology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.