SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

| SAP | 1 min | 16 december 2021 15:34
Copyright: SAP
SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
SAP
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.