Marvia stroomlijnt designproces met integratie Adobe Creative Cloud

Designprocessen sneller en efficienter ingerichten

| Marvia | 1 min | 16 december 2021 16:45
Copyright: Marvia
Local Marketing Automation platform Marvia heeft haar services verder uitgebreid met de integratie van Adobe Creative Cloud. Met behulp van de connectie tussen het Digital Asset Management systeem van Marvia en de Adobe apps Indesign, Photoshop en Illustrator, After Effects en Premiere Pro kunnen bedrijven hun creatieve proces stroomlijnen en efficiënter inrichten.

“Designteams zijn vaak veroordeeld tot het downloaden en opslaan van bestanden zoals fotomaterialen en het doorlopend wisselen tussen diverse programma’s en schermen”, legt Merlijn Bruijnes, CTO van Marvia uit. “Met onze Adobe Creative Cloud integratie is dit niet meer nodig. Alle assets die staan opgeslagen in de DAM van Marvia zijn direct te zien en gebruiken in de mediabibliotheek van de Adobe toepassingen. Zo kunnen afbeeldingen bijvoorbeeld binnen het Indesign programma gekozen en gebruikt worden. Het gevolg is dat een designproces binnen een centraal marketingteam veel sneller zonder extra handelingen ingericht worden.”

De implementatie van de Adobe plugin is het eerste resultaat uit de samenwerking die Marvia en CI HUB in oktober gestart zijn. Merlijn: “De klanten die er al mee werken zijn enthousiast en merken dat er binnen het creatieproces veel tijdwinst mee te behalen is.” Deze plugin voor specifiek design doeleinden zal langzamerhand verder uitgebreid worden. Voor volgend jaar staan ook integraties met plugins voor Google Workspaces en Microsoft Office op de planning.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Marvia
Marvia is opgericht in 2007 als web-to-print oplossing om het dtp-proces te vergemakkelijken en efficiënter in te richten. In 2014 werd het bedrijf door PostNL overgenomen. Als corporate startup van PostNL wist Marvia in korte tijd op zowel strategisch niveau, als op het gebied van productontwikkeling snel verder uit te bouwen. Nu is Marvia in Nederland leidend in Local Marketing Automation. De ambitie is om heel Europa te veroveren. Het platform van Marvia wordt gebruikt door veel bekende merken en verschillende politieke partijen.
Meer over Marvia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.