Lenovo Legion breidt samenwerking met G2 Esports uit en ondersteunt G2's allereerste volledig vrouwelijke VALORANT-team

De officiële desktop- en laptopsponsor tot augustus 2022

| Lenovo | 2 min | 17 december 2021 11:45
Copyright: Lenovo
Lenovo™ Legion heeft een uitbreiding van de samenwerking met de G2 Esports-organisatie aangekondigd en is de officiële desktop- en laptopsponsor tot augustus 2022. Ook ondersteunt het bedrijf het allereerste volledige vrouwelijke team voor VALORANT dat bestaat uit prominent esports-talent, waaronder de Nederlandse Petra “Petra” Stoker. De rest van het team bestaat uit Julia “juliano” Kiran (Zweden), Michaela “Mimi” Lintrup (Denemarken), Zainab “zAAz” Turkie (Zweden) en Cecilie “Cilli” Kallio (Denemarken).

Het Berlijnse G2 Esports wordt gezien als een van de meest succesvolle en gerespecteerde esports-organisaties ter wereld. G2 streeft ernaar om de best presterende gamers in de branche in dienst te nemen om op het hoogst mogelijke niveau te concurreren, ongeacht gender.

Lenovo levert Lenovo Legion-desktops en -laptops aan G2 Esports' League of Legends, Rainbow Six Siege, Rocket League, Fortnite, SIM Racing-teams en nu ook G2 Gozen, zodat ze over de best mogelijke gamingapparatuur beschikken die nodig is voor de ultracompetitieve wereld van esports.

Lenovo Legion-branding wordt gebruikt voor offline en online activiteiten en wordt opgenomen in teammerchandise zoals de truien van de G2 Gozen. In de loop van het volgende jaar zullen ook een aantal digitale en fysieke activaties plaatsvinden. Een groot deel hiervan zal gericht zijn op het leveren van een exclusieve ervaring voor fans. Hierbij zullen Lenovo Legion en G2 samenwerken om game-avonden te organiseren in de toegewijde Legion Community.

De grootste prestaties van G2 zijn deelname aan League of Legends Worlds Finals 2019, het winnen van R6 GSA League 2021 en de 1e plaats bij Rocket League Spring Series in Noord-Amerika.

Carlos 'Ocelote' Rodriguez, oprichter en CEO van G2 Esports, zegt: "Ik ben trots om te zien wat ons Gozen-team in drie maanden heeft bereikt. Hun toewijding en killersmentaliteit maken ze vermakelijk om te zien en uitdagend om tegen te spelen. Het is onze verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat ze de beste uitrusting hebben om dit niveau te blijven behalen, en daarom is Lenovo een onmisbaar onderdeel van de toekomst van dit team."

Alberto Spinelli, EMEA Chief Marketing and Comms Officer, Lenovo: "De verlenging van deze samenwerking tussen Lenovo Legion en G2 Esports is een natuurlijke match. Beide merken staan ​​synoniem voor het leveren van geweldige prestaties en samen kunnen we ervoor zorgen dat alle G2 esports-teams aan de top blijven. We zijn er trots op vrouwelijke gamers te kunnen promoten en erkennen via deze overeenkomst met G2 Gozen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-onderneming met een waarde van US $ 50 miljard, 63.000 medewerkers en actief in 180 markten over de hele wereld. Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, ontwikkelen we wereldveranderende technologieën die een meer inclusieve, betrouwbare en duurzame digitale samenleving creëren. Door het ontwerpen, bouwen en bouwen van 's werelds meest complete portfolio van slimme apparaten en infrastructuur, leiden we ook een intelligente transformatie - om betere ervaringen en kansen te creëren voor miljoenen klanten over de hele wereld.
Meer over Lenovo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.